- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
Ez így rendben is van, de rengeteg cím van benne, ezért csináltam én egy külön csoportot, akiknek továbbítani szoktam. A kapcsolatoknál ha azt hozzá adom, nem bontható szét, csak berakja a címzetthez csoportként, ez eddig is így volt. Ha a címjegyzéket nyitottam külön ablakban, baloldalt kijelölve a csoportból ki tudtam venni aki kell, majd jobb gomb és címek másolása, azt utána több továbbított levélbe is beillesztgettem, ez megszűnt.
Most az van csak amit te is mondasz, de az rengeteg görgetéssel jár, vagy elkezdem beütögetni a tizen címet egymás után, mindkettő lassú és nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest