- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Valóban, már 3/4 6 óta fenn vagyok, de az az igazság, hogy olvastam anno a problémádat, de magam is tanácstalan vagyok, pedig már sok éve használom a Thunderbird-t. Azért meg nem akartam postolni, hogy én sem tudok mit javasolni.
Ha jól vettem ki soraidból, folyamatos, ismétlődő letöltésről van szó, tehát, ha nem állítottad volna le, akkor még most is töltené a levelekt, mondjuk, 82-edszer.
Pl.: gmail fiókod van-e az említetteken kívül? És ha van, akkor azzal hogy működik?
Ha nincs, és megoldható, akkor hozz létre egyet, és a rakoncátlankodó fiókjaidat próbáld meg a gmailre irányítani, azután a Thunderbird-re a gmailt állítsd bejövő postafióknak.
Ez csak próbálkozás, megalapozottabban nem tudok jobbat tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest