- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcsak
csendes tag
sziasztok!
tudna nekem esetleg valaki segíteni ebben: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=39&t=1076095 ?
A lényeg, hogy semilyen beállítás nem került módosításra, és egyszer csak gondolt egy a TB és onnantól kezdve az elküldött levelek és azok adatai nem jelennek meg (a régebben elküldöttek viszont továbbra is).
Már máskor is találkoztam ilyen hibával, akkor nem sikerült megoldani
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...Ha valaki tud pls sos help me!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...