- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hali!
pl.: nem lehet betűméretet állítani számmal, és a szöveg hátterét is csak az egész szövegre nézve lehet beállítani, nem kijelölés szerint, ráadásul csak nagyon kevés szín közül lehet választani. (az Outlook-nál tetszőleges színt be lehet állítani.) Továbbá nem lehet a kijelölt szövegrészt linké alakítani, és az email- és web címeket, nem alakítja át hivatkozássá, ha pedig én teszek be kézzel linket, akkor nincs rá gomb, hogy visszaalakítsam sima szöveggé, és a formázás törlésére sem találtam gombot.
Lehet, hogy ezek közül pár megoldható, de tuti, hogy nem egy kattintással, mint az Outlook 2007-nél.
Ne értsd félre, nem fikázom a Thunderbird-öt, csak hiányzik az Outlook jópár fícsörje. Az is hiányzik, hogy küldés/fogadás szerint csoportosítsa az üziket, mint az Ótluk (tegnap, egy hete, három hónapja, stb.).
[Bobby G.: én sem találom...
]
Jahh, és a levelek könyvtárba rendezése sem annyira jó, mint az Outlook-nál. Ez akkor zavaró, ha több fiókod van, és szeretnéd rendszerezni. Hosszas variálással azért ezt elég jól meg tudtam oldani, bár zavar, hogy az alap fiókot nem lehet eltüntetni.
Ezektől függetlenül maradok ennél, mert az Outlooknál sokkal gyorsabb, és átláthatóbb, ráadásul nekem tetszően egyszerű a megjelenése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
]