- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hali!
pl.: nem lehet betűméretet állítani számmal, és a szöveg hátterét is csak az egész szövegre nézve lehet beállítani, nem kijelölés szerint, ráadásul csak nagyon kevés szín közül lehet választani. (az Outlook-nál tetszőleges színt be lehet állítani.) Továbbá nem lehet a kijelölt szövegrészt linké alakítani, és az email- és web címeket, nem alakítja át hivatkozássá, ha pedig én teszek be kézzel linket, akkor nincs rá gomb, hogy visszaalakítsam sima szöveggé, és a formázás törlésére sem találtam gombot.
Lehet, hogy ezek közül pár megoldható, de tuti, hogy nem egy kattintással, mint az Outlook 2007-nél.
Ne értsd félre, nem fikázom a Thunderbird-öt, csak hiányzik az Outlook jópár fícsörje. Az is hiányzik, hogy küldés/fogadás szerint csoportosítsa az üziket, mint az Ótluk (tegnap, egy hete, három hónapja, stb.).
[Bobby G.: én sem találom...
]
Jahh, és a levelek könyvtárba rendezése sem annyira jó, mint az Outlook-nál. Ez akkor zavaró, ha több fiókod van, és szeretnéd rendszerezni. Hosszas variálással azért ezt elég jól meg tudtam oldani, bár zavar, hogy az alap fiókot nem lehet eltüntetni.
Ezektől függetlenül maradok ennél, mert az Outlooknál sokkal gyorsabb, és átláthatóbb, ráadásul nekem tetszően egyszerű a megjelenése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Xbox One
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
]