- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hali!
pl.: nem lehet betűméretet állítani számmal, és a szöveg hátterét is csak az egész szövegre nézve lehet beállítani, nem kijelölés szerint, ráadásul csak nagyon kevés szín közül lehet választani. (az Outlook-nál tetszőleges színt be lehet állítani.) Továbbá nem lehet a kijelölt szövegrészt linké alakítani, és az email- és web címeket, nem alakítja át hivatkozássá, ha pedig én teszek be kézzel linket, akkor nincs rá gomb, hogy visszaalakítsam sima szöveggé, és a formázás törlésére sem találtam gombot.
Lehet, hogy ezek közül pár megoldható, de tuti, hogy nem egy kattintással, mint az Outlook 2007-nél.
Ne értsd félre, nem fikázom a Thunderbird-öt, csak hiányzik az Outlook jópár fícsörje. Az is hiányzik, hogy küldés/fogadás szerint csoportosítsa az üziket, mint az Ótluk (tegnap, egy hete, három hónapja, stb.).
[Bobby G.: én sem találom...
]
Jahh, és a levelek könyvtárba rendezése sem annyira jó, mint az Outlook-nál. Ez akkor zavaró, ha több fiókod van, és szeretnéd rendszerezni. Hosszas variálással azért ezt elég jól meg tudtam oldani, bár zavar, hogy az alap fiókot nem lehet eltüntetni.
Ezektől függetlenül maradok ennél, mert az Outlooknál sokkal gyorsabb, és átláthatóbb, ráadásul nekem tetszően egyszerű a megjelenése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
]