Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
Nekem néha Opera alatt szokott összejönni, hogy összekeverednek a PH-n a kisméretű képek (és csak a PH-n tapasztaltam eddig, és itt is csak a kis méretű gifek esetében). Ilyenkor egy-két arckép és smiley helyet cserél, de a frissítés megoldja a dolgot. Nem tudom, hogy minek a hibája (böngésző, tűzfal, router, PH szervere), de annyira nem zavart, hogy egyetlen lépést is tegyek miatta, mert tranziens a probléma. Lehet, hogy egy hasonlóba futottál bele, csak pechedre a favicont szúrta el a rendszer nálad, és az eléggé feltűnőre sikeredett.
-
Steelmanus
addikt
válasz
grabber
üzenetére
Nem hasznalsz esetleg valamilyen FF gyorsito kiegeszitot? Azok szoktak olyan bejegyzest irni az FF konfiguracios fajlaba hogy nglayout.initialpaint.delay ez egy Egesz es erteknek 0 van beallitva ez azt jelenti hogy amikor megnyitsz egy oldalt es foleg az meg nincs a latogatott oldalanak szant cache-ben, a nyitas utan rogton kezdik kirajzolni az oldalt es bizony van amikor nem tudnak minden grafikai elemet helyesen megjeleniteni, de ez fugg az oldaltol is. Alapbol mar nincs az FF-ben csak akkor ha kezzel beirod vagy valamilyen gyorsito kieg-et hasznalsz. Regen ha jol emlekszem az erteknek 5 vagy 10 volt megadva, vagyis ennyi miszekundomot vart arra hogy az oldal lejojjon es csak azutan kezdte kirajzolni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Rakd fel a Nightly Tester Toolst, és semmit se kell átírni, később sem. (de átírom én ha kell)
-
jani-wan
tag
válasz
grabber
üzenetére
a gmail manager nálam is elszállt egy ideje. és nemcsak hogy mindenhol nullát ír ki, be sem jelentkezik, de gondolom ezért ír ki nullát. Ha meg akarom néznie a méljeimet manuálisan kell., mintha a manager nem is létezne. Egy darabig vártam hátha működni fog de nem tette.Ezért töröltem minden accountot és eltávolítottam a managert, majd újra raktam de az sem segített. Lehetséges hogy a 3.5.3-mal már nem műkszik?
Valaki tud valamit az ügyben? -
canniball
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
MinimizeToTray TB-höz és FF-hoz.
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911