Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
@Krystal_s
Remélem tisztában vagy vele, ez nem az óvoda... WonderCSabo, és mások se kapnak fizetést a hozzászólásokért, tanácsokért. Neki és másoknak sem kötelessége mindenkinek egyenként segíteni, tanácsot adni, szájba rágni a dolgokat. Ezernyi más dolga is lehet. Másrészt pedig Ő sem tudhatja mindenre a választ, a pontos megoldást.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Elkezdtem leírni a bizonyítékait annak, hogy azért vmennyire konyítok a dologhoz, de aztán kitöröltem. Sztem nekem senkinek nem tartozom bizonygatással, és személyesen sértőnek tartom a hszedet. Saját szabadidőmben segítek másoknak, igen, részben kedvtelésből is, de akár csinálhatnék mást is. Nem direkt nem válaszoltam hszekre ezt elhiheted.
Nem tudom mikor kérdezted ezt, bizonyára azért válaszoltam rá így, mert egy gyenge konfiggal rendelkeztél / azt tüntetted fel, amely valóban elégtelen volt. Esetleg elnéztem a konfigodat, bkivel megeshet.
Oké, akkor lehet menni külföldi fórumokra.
scope2007: Mi az URL? Sajnos sok ilyen betűtípus van, amiben nincs benne normálisan az ékezetes karakter, és akkor ilyen eredményt kapunk.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Honor 200 pro
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911