- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Cs1csó #54116 üzenetére
About SHIELD Studies, ha ez ki van kapcsolva akkor a cikkben leirt dolog nem erinti a usert. (csak alapertelmezett be van pipalva
)
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #54084 üzenetére
Nekem bárhogy állítgattam rövid ideig mindig megjelent az a figyelmeztető ablak. Beállítás után eltűnt. A fejlesztő is javasolja azok beállítását.
(#54091) liksoft
Szia!
Lehet, hogy timeout problémák vannak és az is elképzelhető, hogy a VGA kártya driverével ütközik. Ha régi a video kártyád és új a drivered, az is lehet gond, mint ahogy az is, ha új a kártyád és régi drivert használsz. Nekem a videokártyám AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB) és a driverem 2013.09.11.-es v.13.200.0.0 ennél újabbakkal már problémák vannak.
Az biztos, hogy az 57-es elég agresszív cache-t használ és lehet, hogy nem "pöcsöl" vele sokat (nem ismétel), ha nem jön le, akkor gyorsan tovább lép és ilyenkor problematikus az oldal. Legközelebb, ha már lejött, akkor már innen dolgozik. Ezzel ezt az elképzelést le lehetne tesztelni: Empty Cache Button 3.4 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
Hát most próbálgattam az indexet, de nem volt problémám vele, hiába törölgettem a cache-t is. -
-
-
válasz
Cs1csó #53986 üzenetére
Igen
(#53987) Kékes525: Végül is az a lényeg, hogy megy
nekem ezeket írta ki, csak azért tettem hozzá, illetve az addon leírásában is benne van, viszont ahogy látom nem is a telepítésre vonatkozik, hanem aláírás nélkül böngésző restart után törlődik. (57 előtt aláírás nélkül nem is tudtam felrakni kiegészítőt, ha about:configban nem volt kikapcsolva az ellenőrzése) -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #53973 üzenetére
"Az adblock protector 2 meg nem ublock-hoz van."
Szerintem nem. Pontosabban ahhoz is való, de még nem készült el az uBlock origin verziója: AdBlock Protector 2
"Step 2. Install AdBlock Protector 2 List (choose your adblocker)
uBlock Origin (COMING SOON!)
AdBlock or Adblock Plus (COMING SOON!)
Step 3. Install AdBlock Protector 2 Extension (choose your browser)
Chromium / Chrome / Opera (COMING SOON!)
Quantum (formerly Firefox) (COMING SOON!)"
"de akkor annak fejlesztését fejezték be jól értettem "
Igen és tapasztalom is. Régebben naponta többször is frissült, most pedig már 4 napos.
A script részét kiterjesztéssel (extension) váltják ki, nem kell hozzá script kezelő.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #53968 üzenetére
Ahogy nézem, még alpha verzióban van, viszont úgy látom már nem frissítik az AAK-t (v.1.307, ez 4 napos).
Ezek közül lehet választani. Nano Defender (a.k.a. uBlock Protector), AdBlock Protector 2 Nem tudom, hogy mi a lényegi különbség köztük. Az első talán csak Chrome-ra van. -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #53959 üzenetére
Elméletileg mennek a Nightly-val is a stabilon is működő kiegészítések, de a Nightly-ál semmi sem biztos, lehetnek benne súlyos hibák is. Elsősorban erre kell felkészülni, jobb félni, mint megijedni alapon. Habár van itt a fórumon olyan ember, aki rendszeresen használja és még eddig nem talált bennük súlyos hibát (ha jól emlékszem
).
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Cs1csó #53748 üzenetére
Végigpróbálgattam, az összessel van valami probléma
. Vagy regisztrálni kell, amitől tartok (lehet, hogy fölöslegesen), vagy tetűlassan tölti be ip cím váltáskor az oldalakat, vagy nagyon buta, pl. 3-4 ország választható, vagy nagyon gyenge az értékelése és/vagy nem műkszik. De ja, remélem lesz ez még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest