- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#47205632 #55849 üzenetére
IP cím alapú helymeghatározás országon belül elég gyenge lábakon áll, pl. én DIGI-s vagyok, Pest megyében lakom, ehhez képest láttam mostanában Miskolc, Algyő, Budapest, Dunaújváros, Pécsudvard, és egyéb geolocation adatokat is. Invitel-es koromban sokszor volt Veszprém és Szeged is, tudtommal ezeken a helyeken van valami nagyobb központjuk. UPC-nél érdekes módon helye-közel pontos volt, bár a települést sosem találta telibe, de sokszor volt, hogy tőlünk első, második településre pozicionált, ami már nem rossz. Ezt kikerülni csak valamiféle titkosított tunnel-en tudod, legyen VPN, proxy, vagy pl. Thor browser.
Mobilhálózaton a cellainfók alapján már pontosabban behatárolható vagy.
-
válasz
DrojDtroll #55665 üzenetére
Sziaí
Kizárt dolognak tartom, én is ilyen környezetben (részletesen az adatlapomon) használom a Portable ESR Firefox-ot, Windows7 32bit alapon, és beton stabil. Bár azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy általában csak 5-6 lapfül van megnyitva egyszerre, és 20-25-nél több sosincs.
-
-
-
böngészővel kapcsolatos vélemény felmérése 2. találat.
Mi az a Consumer-responses.com felugró vírus?
A Consumer-responses.com felugró vírus egy félrevezető alkalmazás, amelyet nagy erőkkel terjesztenek az interneten. Úgy tűnik, megpróbálja begyűjteni az áldozatok személyes adatait (beazonosításra alkalmas információkat is) azzal, hogy egy online kérdőív kitöltésére veszi rá őket, amelyért cserébe nyereményt, például iPhone-okat és iPadeket ígér....
Szerintem.
-
-
-
válasz
ubyegon2 #54300 üzenetére
A Google Translator korábbi verziója, a "2.1.0.5.1.1-signed verzió" elvileg telepíthető ESR-re, legalábbis nálam ott aktív a gomb.
-
-
Üdv!
Hosszú évek óta Portable Firefox ESR verziót használok. Régebbi szívfájdalmam volt, hogy a követés elleni védelmet - címsorban a pajzs ikon - nem lehet weboldalanként külön-külön ki/be kapcsolni. Pontosabban lehet, csak ezeket a beállításokat a Firefox nem jegyezte meg, így pl. Prohardver lapcsaládon is minden böngésző indítás után manuálisan kell kikapcsolnom.
Na most tegnap kíváncsiságból letöltöttem a Portable Quantum-ot, ha már ennyire dicsérik sokan, gondoltam megnézem. A beállításaiban látom, hogy fel lehet venni követés elleni védelemhez kivételeket, viszont újraindítás után nekem ezeket sem tartja meg.
Mi lehet a baj? A Portable build okozhatja? Nektek megmarad böngésző restart után, ha felvesztek oda egy weboldalt?
-
válasz
Skullwipe #52983 üzenetére
59-es lesz belőle. 2018-03-12.-én.
-
-
-
válasz
ArthurShelby #52522 üzenetére
Nekem ESR-ben megy a keresés... Nem lehet, hogy kép van a pdf-ben és ezért?
-
-
Szia!
Nem értem miről beszélsz, itt van pl. néhány hsz.-el feljebb ez a link, simán meg tudom nyitni középső gombbal is, jobb gombbal is, akárhogyan. Egyébként meg a linkek itt is ugyanolyanok mint máshol, ha valami miatt nem nem tudod megnyitni, akkor a probléma vélhetően nálad lesz.
-
-
-
válasz
Daywalkerke #51647 üzenetére
Az 1.13.10-re azt írta, hogy nem kompatibilis a Firefox ezen verziójával, így nem is engedte telepíteni.
-
Üdv!
Portable Firefox ESR 52.3.0 (32 bit), és uBlock Origin story.
Ma délután egyszer csak azt vettem észre, hogy semmilyen kép nem jelenik PH-n. Mármint a thumbnail-ek megjelentek, de ha ráklikkeltem bármelyikre, csak egy üres fehér oldal jelent meg a kép helyett. Néztem más oldalakon is, és csak elvétve jelentek meg képek direkt linken megnyitva. Próbáltam más böngészőben, ott hibátlanul megjelent. Kínomban töröltem a Firefox-ot (Portable), és a telepítés utáni mentésből visszaállítottam azt, ami kb. 2 hónapos mentés volt. Na ekkor megjelentek már a képek, de csak úgy 3 percig, aztán megint nem ment. Itt lett gyanús a dolog, hogy valami frissítés okozhatja. Elkezdtem sorban letiltani a kiegészítőket, és így jöttem rá, hogy a uBlock Origin új verziója okozza a hibát. Visszamentem az 1.13.8 verzióra, és ezzel hibátlanul megy, úgyhogy most letiltottam a kiegészítők automatikus frissítését.
szerk.:
Ja, és külön érdekesség, hogy nekem uBlock Originban a PH lapcsalád összes oldala kivételek közt van, viszont ez nem volt elég, le kellett tiltani az uBlock-ot ahhoz, hogy a képek megjelenjenek. Pont mert kivételek közt van az itcafe is, nem is gondoltam elsőre az uBlock-ra, sőt mondhatni ki is zártam mint a hiba lehetséges okát. -
-
How to disable the internal pdf reader in Firefox and Chrome
1. Type about:config in the Firefox address bar and hit enter.
2. Confirm you will be careful if the warning prompt appears.
3. Search for pdfjs.disabled using the form at the top.
4. The default value of the preference is set to false, which means that the pdf reader is enabled.
5. Double-click on the name to set it to true. This disables the reader.Miután ezt megcsináltad, megjelenik az alkalmazások menüben a PDF.
-
válasz
ArthurShelby #51069 üzenetére
ITT is vannak YT filterek, gondolom megy AdBlock Plus-al és uBlock-al is.
-
válasz
looser #50916 üzenetére
Szia!
Keresd meg a profilban a dátum szerinti json file-okat, abból vissza tudod állítani.
-
-
-
Szép estét!
Az megoldható, hogy bizonyos oldalakon ne legyen aktív a követés elleni védelem? Hiába kapcsoltam ki mindenhol a funkciót, akkor is ott a pajzs ikon a címsorban. Ha ott letiltom az ikonra klikkelve akkor oké, de amint újraindítom a böngészőt, megint aktív a védelem. Igazából csak pár oldalon szeretném engedélyezni a követést, de ha ehhez mindenhol le kell tiltani a védelmet az se baj, uBlock Origin úgyis véd elvileg a követés ellen, és azt lehet oldalanként ki/be kapcsolni. De az igazi mégis az lenne, ha lehetne 4-5 oldalt tenni kivételek közé.
-
-
válasz
Matthewus #50413 üzenetére
Most nézem, hogy van 52.1.0 ESR. Akkor vajon az én ESR 45.9.0-m miért nem ajánlja fel a frissítést?
-
-
-
-
Pedig ott van az a beállításokban is:
Eszközök -> Beállítások -> Adatvédelem -> Követés
Nem próbáltam, de feltételezem a pajzs ikonnal való kikapcsolás csak erre az alkalomra szól, esetleg csak erre az egy lapra, így ha ezt teljesen ki szeretnéd kapcsolni, akkor a fentebbi menüpontban kell megtenni.
Szívesen!
-
-
válasz
ArthurShelby #48810 üzenetére
Szia!
Tiltsd le az AdBlock-ot!
-
-
-
-
-
-
válasz
BladePocok #47502 üzenetére
Próbáld meg letiltott kiegészítőkkel megnyitni az oldalt. Nálam egyébként hibátlan.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Gizmo94 #47228 üzenetére
A linkre kattintva nem is látok videót, egy darabot se.
-
válasz
EmptyParadox #47212 üzenetére
Az enyém az.
(#47214) snakebait, Nekem is, amint látod.
-
-
-
-
válasz
Panthera #46919 üzenetére
Szia!
1. Le lehet tiltani a Firefox frissítését, amíg nem frissül a kiegészítő is.
2. A kiegészítőhöz tartozó - azt hiszem xml - fileban át lehet írni a működéshez szükséges Firefox verziót, majd azt a helyi fileból telepíteni, ez az esetek döntő többségében megoldja a problémát. -
-
Esetleg nem ugyanaz az internetszolgáltatótok? Ez nekem továbbra sem Firefox hibának tűnik...
-
válasz
Pityu. #46811 üzenetére
Használjuk a Google public DNS-t mint névfeloldó szerver
Vagy van hozzá program is:
http://www.trishtech.com/public-dns-server-tool/
1. Letöltöd.
2. Kicsomagolod.
3. Elindítod.
4. Felül kiválasztod az internet kapcsolathoz használt hálózati adaptert.
5. Alul kiválasztasz egy DNS szolgáltatót.
6. Rányomsz a Change gombra. -
-
-
Sziasztok!
Szerintem letisztáztátok, hogy a jelenség nem a Firefox-al kapcsolatos, ideje lenne visszatérni a topik témájához. Köszi Mindenkinek!
-
-
-
Szia!
Kiegészítővel biztosan lehet, de talán van rá about:config oldali változó is...
layout.css.devPixelsPerPx
-
-
válasz
newmoonlight #46471 üzenetére
Próbáld meg Google DNS-el.
-
válasz
newmoonlight #46330 üzenetére
Találtam egy-két ilyet, esetleg próbáld meg:
1. Firefox címsorba about:config, majd ENTER, belépés
2. Keresősávba: fireshot.isProMode
3. Az értéket állítsd false-re.
4. Ugyanez a fireshot.isRegistered kulcs esetén is.Másik lehetőség...
1. Start menü -> Futtatás -> regedit -> ENTER
2. HKEY_CURRENT_USER\Software\Screenshot Studio for Firefox
3. Jobb klikk az "fx_prokey" kulcsra, és módosítsd az értéket "no"-ra.
4. Regedit bezár, gép reboot, próba... -
-
válasz
newmoonlight #46144 üzenetére
Ez egy szöveges file, nyisd meg egy szerkesztővel, pl. notepad.
-
válasz
newmoonlight #46142 üzenetére
Nekem is csinált ilyeneket, ezek megoldották.
Beállítások -> Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges (kikapcsolás)
Eszközök -> Kiegészítők -> Bővítmények -> Shockwave Flash -> Beállítások -> Adobe Flash védett mód bekapcsolása (kikapcsolás)
Illetve mms.cfg file-ba beletenni az alábbi sort:
ProtectedMode = 0
Az mms.cfg az alábbi helyeken található 32 és 64 bites rendszer esetén.
“%WINDIR%\System32\Macromed\Flash”
“%WINDIR%\SysWOW64\Macromed\Flash” -
válasz
pibácsi #46052 üzenetére
Esetleg ha van fent AdBlock-od, akkor szűrő formában ahhoz is hozzáadhatod innen.
http://www.kiboke-studio.hr/i-dont-care-about-cookies/
A többit már leírták előttem.
-
-
válasz
CharlieDrop #46005 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy ez mi és hol lehetett, de esetleg nézd meg ezt.
-
-
válasz
hackeeeee #45965 üzenetére
Hát ez jó kérdés, én a melóhelyi gépen is admin vagyok, itthon meg ugye egyértelmű, de tippem szerint a rókára nem vonatkoznak a Windows ilyen jellegű beállításai. De ez csak tipp, meg kell nézni. Ha viszont nem megy, akkor IE-vel, és talán Chrome-al is meg tudod csinálni ugyanezt, lévén az IE beállításait tuti lehet védeni a Windows Group Policy-vel, a Chrome pedig az IE beállításait használja ha jól rémlik. De ezeket én sem használom, úgyhogy tényleg csak ötletelgetés...
Keresve vannak megoldások, de semmi egyebet nem tudok róluk.
https://www.youtube.com/watch?v=pZJiDr_Qyzk
stb... -
-
válasz
kalapacsolok #45920 üzenetére
Szia!
Írj az ATV-nek, gondolom az Ő tulajdonuk.
-
válasz
Winner_hun #45867 üzenetére
Röviden. [link]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Cola111 #45583 üzenetére
Felső nyíllal jelölt helyre jobb klikk, és megjelenik az alsó nyíllal jelölt menü. Persze ha nem minden könyvjelzőt akarsz megnyitni, akkor be kellene rakni egy mappába azokat, amiket ez érint.
Vagy ha könyvjelző eszköztárról beszélünk, akkor kattints rá a középső egérgombbal.
Passz, nem facebook-olok.
-
-
-
-
-
válasz
spammer #45338 üzenetére
Most nem tudom mit művelnek az ESR-el is...
Portable verziót használok, de néha szeretem frissen, tiszta lappal kezdeni, így két három frissítés után mindig belövöm nulláról. Hétfőn lehúztam a pár napos 38.5.0-t, belőttem magamnak az ízlésem szerint, erre tegnap jött a 38.5.1 frissítés, ma meg 10 perccel ezelőtt a 38.5.2.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest