Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz #48231525 #45539 üzenetére

Ja, az hát. Nem idegesítem magam vele, letiltottam a rákba a reklámot, aztán hadd reklamáljon az oldal. Régen egész kulturált reklám volt az oldalon, az nem zavart, sose tiltottam, de ez az agresszívan pörgős sportbet - aqua.hu-s reklám nem csak idegesítő, hanem azt az atomos netbookot is nagyon fogja.

Persze az Adblock Plus tudná, hogy letölti a reklámot, csak elrejti, de hát ha az uBlock Origin nem tudja, akkor ez van. Az Adblock Plus még jobban fogja a gépet, mint a reklámok, így azt már nem használom.

silver star: azért ír 1970. január 1-et, mert a unixos OS-ek (Linux, *BSD-k, *Solaris) ettől a dátumtól mérik az időt időbélyegzőn, tehát nem azt tárolják le, hogy mi a mai dátum és idő, hanem hogy 1970. január 1-étől, a szimbolikus unixos születésnaptól hány másodperc telt el. Mivel még nem frissített nálad a böngésző, ezért ez az érték 0, ami 1970-nek felel meg. Szimplán programozási hanyagság, majd ha frissül, akkor már a jó dátumot fogja mutatni. Ha annyira unatkozol, jelezheted a Mozilla bugtrackerén.

Új hozzászólás Aktív témák