- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Most tudtam megint gép közelbe kerülni csak intéztem pár dolgot és ezért most tudok válaszolni.
Köszönöm a kedves hangvitelű megszólítást.
A válaszomat igyekszem tömöríteni de a róka késztet írásra amennyire csak tudom, szerepelni nem áll szándékomban esz hangsúlyoznám ki most.
A lényeg a gőgösnél régebben még kikapcsolható volt a ne követhesse hogy hol járunk éppen, de ez nem így működik már régóta.
A múltkor itt kértem segítséget és egy kolléga segített is rajtam és beidézném amit írtam, "nem-tudom rábírni hogy lejátssza, youtube videókat hd-ben csak 360-ban engedi", és azóta miden jól működik.
A lényeget ezután kezdtem érteni gépemen 720-HD nézése közben zene semmi csiribiri CPU időt használja 20-30%-ban nálam nemgond ez a szerencsém.
A régebbi gépekkel rendelkezőknél már igen más a helyzet stabilan 100%-on használja ki, gépüket, úgyhogy ép hogy megy rajtuk.
A fejlesztőknek jelezték gondolom és szólhattak sokan fórumukon hogy akad a róka és úgy gondolták mert igazuk van szabad net-ért dolgoznak javítanak a rókán, hogy mindenki nézni és halhatni tudja a videókat és tényleg le a kalappal előttük.
A róka szinte minden héten frissíttet és mostani verziója 41.0.2 és mindenki megkapta a lehetőséget hogy régebbi és új géppel is örömmel képpel együtt nézni és halhatni is tudjon zenét és szórakozni tudjon.
A múltkor itt kértem segítséget csak 360-ban működik, nem korlátozás volt.
A lényeget írom mert így korrekt, róka bővítményeit nem ismerem mert rengeteg van, rókát olvasásra és zeneszámok maghallgatásával használom ennyi.
Zárom a soraimat tényleg és köszönöm a türelmet is hogy hozzá szólhattam a rókával kapcsolatban.
ÜdvA 3rd party dolgokat nem étem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911