Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Lattad a kepet amit mutattam? Amikor feltelepited a Java-t beszoktal lepni a konfiguracios menujebe, mert en igen, es leszoktam tiltani dolgokat, vm. korlatozom a cache meretet is.
Amiket letiltok vagy atallittok, cache meret 500 Mb - meg ez is sok - konzol futtatasa letiltva, applikaciok letoltese telepitese, Kerdezzen, Automatikus frissites tiltva. Meg a Java Update\jusched.exe" is tiltva van az Automatikusan indulo programok kozott.
Maga a FireFox is ugy van beallitva hogy csak jelezzen ha frissebb van, nameg minden programnak tiltom az automatikus frissiteset, koztuk a Flash-et is.
Ezert tett fel kerdest hogy az applikaciot futassa-e de irtam hogy nem engedelyeztem, igy nem is tudom hogy szol-e az az oldal.Kranazoli A Screamer Radio v0.4.4 nagyon jo, nekem meg regebbi van ami meg tudott magyarul, portable az is. Mar nem hasznalom a Flash regebbi verziojat, mert annak meg az volt a baja, ha egy beagyazott video fole ert az egerkurzor megallt a gorgetes. Roppant idegesito tud lenni, igy jelenleg a legfrissebbet hasznalom letiltott protected mod-al.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911