- Apple Watch
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem? A legújabb FF, az 5.0.1 van fent és naprakész a Névjegye szerint.
Tegnap óta van ez a jelenség. Ha kilépek a FF-ból és utána újból meg szeretném nyitni, akkor ez az ablak fogad. Eddig sosem volt ilyenem még, pedig évek óta használom a FF-ot. Sokadik újra megnyitási kísérletre jön csak be a FF. Lemértem az időt és valamivel 1 percnél több kell mindig, hogy elteljen a bezárás után, hogy már ne ez az ablak fogadjon hanem meg is nyíljon a FF. Vírusom nem hinném, hogy lenne de azért lefuttattam ma reggel a SAS-t, a MBAM-ot is és a NIS is full scant csinált de semmi találat.
Mint fentebb írtam, eddig ilyen még sosem volt nálam csak tegnap óta. Gyorsítótár rendszeresen ürítve van és volt is mindig a kilépésekkor.Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911