Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
(Elnézést ha már volt, de így vissza olvasva 3-4 oldalt nem találtam hasonlót.) A gondom az lenne a 4.0-ás verzióval, hogy teljesen véletlenszerűen (de naponta legalább egyszer) a következőt csinálja a Firefox: megnyitok tetszőleges mennyiségű lapfület majd netezgetek, erre egyszer csak fogja magát (nem is tudom pontosan minek nevezzem amit csinál, mert nem lefagy) és nem enged belekattintani azokba a sávokba ahova írni tudnék ergó nem tudok se új címet beírni a címsávba se valamit beírni a gyors keresőbe és hát az oldalakon lévő rublikákba se tudok írni. Csak az segít rajta (ha csak várok akkor sem "javul meg"), ha bezárom majd újból megnyitom és gondolom nem kell ecseteljem, hogy ez milyen macerával jár ha 6-7 oldal megvan nyitva és mondjuk "csak" 5-be vagyok bejelentkezve.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez a hiba nálatok is fent áll vagy ez csak az én egyéni szociális gondom, tehát esetleg a gépemmel vagy az oprendszerrel vagy valamelyik programmal van gond? És, hogy hol tudom ezt jelezni a Mozilla felé (magyar nyelven)?
A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911