Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Megoldhatatlan feladat elé állított engem ez a ff2.0.
A többlapos böngészést preferálom, de nem tudom beállítani a lapfülek tulajdonságait.
Próbáltam browser.tabs.tabMinWidth értéket 0-ra állítani, de változatlanul túl hosszúak, és mivel csak egy sávot akarok használni, az 5ödik már ''lelóg'' a képernyőről. Ha 6 van nyitva, akkor is csak 5öt látni. Ezeket a jobbra-balra nyilakat sem akarom használnni. Otimális kitöltés opció? Még nem jöttem rá, hogy mire/kinek optimális.
Nekem az kéne, hogy akár 5, akár 10 lap van nyitva, ossza el az egy fülsor hosszát egyenlő részekre és töltse ki. Szélsőséges esetben (1-2 lap vagy >15lap) természetesen már ezt nem várom el.
??
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911