- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Nagyon kis lepesekben lehet haladni, en mar 4. helyekert kuzdok a csapatbajnoksagban.
Jo tanacs: a drivernel gigtelj a marketability-re az hozza a szponzorokat. Nekem iden sikerult felerni 4 csillagra, ott mar jonnek a 2-4 milliok, van penz fejleszteni.
Ja es a legfontosabb!!
Ev elejen, amint elkezditek fejleszteni az uj autot, azonnal lehet a csapatnal beallitani hogy fejlesszek a megbizhatosagot, igy nem kell javitani verseny kozben az elso futamokon.
A CAR kepernyorol nem lehet, de a home-nal lescrollozva indithato a fejlesztes.
Igy mire jon az elso verseny a fo alkatreszek mar 100%-osak lehetnek. -
kicsizoz
csendes tag
-
GeGexx
aktív tag
Én most fejeztem be az első szezont, tier 3-ban a Vexala Motorsport csapatával és megnyertem a csapatversenyt és az egyéniben is első lett az egyik vezetőm a másik meg tizedik lett. Az utolsó futamon lettem amúgy az első és pár ponttal sikerült csak az élre törnöm.
Első szezonban új vezető tervezőt, tesztpilótát és az elsődleges pilótámnak új mérnököt szerződtetem mert az eredeti csapattitkokat szivárogtatott ki és lehetőségem lett kirúgni díjmentesen.
Új alkatrészek tervezésénél mindig a teljesítményt tolom ki maxra a megbízhatósággal itt sosem foglalkozok hanem azt később a mérnökcsapattal fejlesztetem tovább és csak akkor rakatom be valamelyik kocsiba amikor legalább 50-60%-on van. Egyébként más csapatot nem néztem de jól megszívtam mert ennek a csapatnak a központja a béka s*gge alatt van, semmi épület nincs szinte szóval most, hogy nyertem az összes pénzt annak a fejlesztésére költöm, hogy tudjak jobb alkatrészeket fejleszteni végre. Ja és az új szezonra annyi pénzt félre tudtam rakni az új kocsira, hogy mindenből a legjobb beszállítót sikerült megfizetni.
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest