- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
goofy85 #135372 üzenetére
Ne törődj a megmondóemberekkel, örülj csak a motorodnak, és élvezd a dolgot!
A kocsisoros előremenésre hamar rá tud állni az ember. A vidéki túrák meg már igazi élményfaktort jelentenek! Azon se lepődj meg, hogy eleinte minden, de minden jó lesz! Ha sokat motorozol majd, ez idővel átalakul, és a közeli helyek már nem jelentenek annyi pluszt, mint most, de addig is élvezd ki! (Én pl. már nem ülök fel a motorra, hogy átmennyek a Mecseken, mert annyiszor megvolt már.)Viszont arra figyelj, hogy az ember egyre bátrabb is lesz! Az első olyanra a mai napig emlékszem, amikor egy egyenesben picit jobban meghúztam a bajszát, majd amikor jött a kanyar, jött a "hú b@szdmeg!" érzés, és a padkát néztem! Nagyon beszartam, de szerencsére volt akkora mákom, hogy levettem a szemem a padkáról, és megpróbáltam elkanyarodni. Természetesen a motor simán elfordult, de az érzés nagyon megmaradt! Amíg az ember nem szerez rutint, addig könnyen kerülhet ilyen szituba, és az az igazság, hogy utána sem nehéz!
Menj el tréningre! Tényleg! Kb. 2 tank benzin ára, és életet/motort ment ilyen helyzetben! Tökmindegy, hogy Drivex, Honda, Dodor, vagy bármi mást választasz, csak menj! -
válasz
goofy85 #135372 üzenetére
Pesten motorral menni rengeteg időt megspórol, én máskor még a kis 125-össel mentem fel, igaz szétültem a seggem, de bent konkrétan csúcsidőben is oda mentem, ahová akartam, persze idézőjelesen.
Értem mit írsz, ha ott élnék biztosan valami maxirobogót preferálnék, agglomerációból persze más lenne a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest