Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz leitnor #1198 üzenetére

Motorola betegség az hogy a szoftver néha behülyül. Motonak kéne egy normális programozo társaság vagy ha az megvan többet kéne költeni szoft fejlesztésre mert nekem is csak az az 1 bajom van a motokkal hogy megesik hogy a szoftver csinál érdekes dolgokat.
    Bnőm régi moto-ja(a tipusát már nemtom, régebbi kék szinu kinyithato kerekitett alaku) is elég érdekes dolgokat produkált. Aztán egyik barátom barátnőjének v360-asa is érdekes dolgokat csinál. Viszont egy dolog elmondhato a v3-asrol, mégpedig az hogy iszonyat szép. Legalábbis nekem elöször ezért tetszett meg. Nomeg a 3510i-mnél többet is tud. Bár az akksija meg a szoftvere nokiámnak biztos sokkal jobb. De hajlando vagyok kockáztatni.
    Ha nagyon érdekes dolgokat csinálna a telefon, ami akadályozna abban hogy rendesen tudjad használni: 1 év gari van rá ha ujan veszed és akkor simán visszaviheted. ;)

v3-rol sokat tudnék beszélni(hogy szerintem mien telefon) de nemhiszem hogy mindenkit érdekelne. Amugy csak holnap lesz v3-asom, csak végigolvastam ezt a topicot, meg még 1-2 külföldi oldalon nézelődtem meg motoportálon olvasgattam azért tudok ennyi dolgot a v3-asrol anélkül hogy lenne. Lehet ha lesz kedvem logout-ba irok egyet rola. Bár a v3i-s írás is a lényegre tapintott kisebb gondok, hátrányok vannak de szeretnivalo ez a telo. És mondj egy telefont ami tökéletes....amiben nincs fölös funkcio és tud mindent ami az illetőnek(pl:neked) kell, ráadásul olcso is. Ien csak akkor lenne ha te magad terveznél.

• sss

őstag

válasz leitnor #1198 üzenetére

Hi!
    Nekem nagyon bejön ez a teló, habár van pár apróság ami nem tetszik benne, ezeket leírtam a 1192-es hozzászólásban. Mp3-at nekem mindig engedett másolni, a sim kártyán lévő telefonszámok is megmaradtak, a bluetooth-ot nem próbáltam még.

Új hozzászólás Aktív témák