- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0se
tag
UP!
-
n0se
tag
hali,
kérdésem, hogy hol állítottam én azt el, hogy ez a drága csak a sim memóriát használja smsekhez? hogy tudom visszaállítani? -
n0se
tag
hali, vki megtudna nekem mondani, hogy hogy tudok sw-t frissíteni moto v3on, 42.10re frissitenem 42.0rol, motoxrol leszedtem egy monstert de hogyan tovabb?
elöre is köszi a segítséget
-
n0se
tag
hali,
nem rég vettem egy ilyen tellát, nagyon bejön de egy rövid kérdésem lenne, amikor a hangszorója full hangerőn van legtöbbször torzit az amit hallok (amit beszélnek hozzám), pedig véleményem szerint bár tényleg hangos akkor már ezt a torzitást talán mégsem indokolná a hangerő. (bár lehet h én tévedek.) illetve hát hallottam már tisztább hangú telót is. Ez az egy bajom van vele, de már olvastam itt elörébb is, hogy ezt a negatívumát említette valaki a telónak ill. vmi nagyon hasonlót.
A kérdésem az lenne, hogy olvastam a topicban egy szoftververziót ami ujabb mint az ami az enyémen van, esetleg javíthattak ezen szoftveresen? Megéri emiatt lefrissíteni?
Vagy esetleg vki aki guru a témában, ez egyáltalán szoftver debuggal lehet javítani, ugyértem ez a jelenség szoftver avagy hardverfüggö probléma esetleg lehet is-is?
Bocs ha nem fogalmaztam érthetően, kicsit késő van már
Előre is köszi! -
n0se
tag
Hali Alz, hát én is egy V3 tulaj vagyok T függő, scs amiket felsorolt engem azok közül 1 zavar a hangja, nem az első telefonom most már zsinorban aminek nem az igazi a hangminősége, nem tudom mintha mostanában a telefon - telefon mivoltát hanyagolnák el a gyártok egy kicsit, nem csak motorolaval jartam igy... mert mégiscsak beszélgetésre talaltak ki ezt az eszközt...ugylátszik ezt ma már nem nagyon veszik ezekszerint figyelembe vagy én nem tom... nem tudom vki esetleg vmi megoldás erre? esetleg sw update vagy vmi hasonló segíthet ezen, hogy jobb legyen? V3 szakértők várom a hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged