Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dongo
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam részletesen végignyálazni ezt a fórumot, hogy választ találjak kérdéseimre, több-kevesebb sikerrel.
Csak Java-val van problémám. A következő a helyzet:
Megvan mindenféle P2K program, a P2K Tools v0.5.1.14, P2K Advanced Editor v6.5.2573, illetve a P2K Commander v3.2.9. A Commander meg a AE müködik is, csak a Java telepítés eddig sikertelen volt vele.
1, A P2K toolsal pedig az a bajom, hogy nem ismeri fel a telefont, ezt írja ki: ''List index out of bounds (0)'' és az Option menübe se enged be ugyanezzel a hibával.
2, A Commanderrel még fel tudom másolni a .jar , .jad fájlokat csak az a telónak meg kevés úgylátszik, mert a játékmenüben nem látom a játékot. A többi játéknak van még .pat , .rms , .png kiterjesztésű fájlja is, de ilyneket én nem találtam se honlapokon se dc++-on...
Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni, az is elég lenne ha mondanátok olyan progikat, amivel hozzáférek az ilyen .pat, .rms, .png fájlokhoz és akkor tudnék csinálni a többi Javahoz ilyeneket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest