- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
flip 3am van kb megjelenés óta, ergó párszor már nyitva volt
, a kijelző még mindig tart, csak a fólia kezdi lassan megadni magát, de max leszedem, ha nagyon zavar, de használat közben amúgy sem azt a 3mm-es sávot nézem középen
kb biztos, hogy erre fogok majd váltani, vmi német aprós oldalról 800 eur környékén
-
Crafter32
őstag
Samsung nyitható telefonok gyári hibásak és kijelző cserések ami apró repedések jeleznek kezdetben. Tele vannak velük a fórmok. Használtan elég nehéz eladni. Szervízek külső behatásra hivatkozva nem cserélik vagy probálnak kibújni a dologból. Biztos nem mernék venni ilyet vagy hasonló telefont. Persze van az a réteg aki megteheti és azonnal vesz másikat ha baj van, csak egy telefon amit úgyis cserélnek gyakran.
-
mrThomi
addikt
Maga a kijelző szerintem ugyan az a teknológia mint amikor megjelentek a hajlítható panelek. Ezen sokat már nem tudnak fejleszteni, hajlik és ennyi. Zsanéron tudnak mindig mit fejleszteni. 2 évnél tovább én biztos nem használnám, ha addig kihúzza probléma nélkül akkor már jó. A samu flippek is kezdik megadni magukat, 1 év a fólia használattól függően, másfél - 2 a kijelző, és utánna nagyobb százalékkal jöhetnek a problémák. Nyilván ne így legyen, de benne van a pakliba, mint a beégés az olednél. Használtattól függ ez, de szerintem az 5-7 év amiket mondtak az elején, egy elég erős túlzás. Fizikát és az anyagelhasználódást nem lehet megkerülni. De ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest