- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #148 üzenetére
Reggel hét és negyed nyolc között érek haza. Igen, 30-40% szokott maradni. Normál térerős/otthoni környezetben az még sokmindenre elég.
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #146 üzenetére
Így van, ott mesés a térerő, hol volt hol nem volt. Plusz közel egy óra az utazás oda, egy vissza. Ilyenkor böngészés, youtube vagy valami sorozat nézés, aztán 12 óra melóban.
-
-
-
-
kgyuri7
csendes tag
Sziasztok! A yetteltől vásárolt készülék hálózatfüggő?
-
cs.zs.
veterán
Szerintem nem számítottak ilyen igényre/fogyásra, mert ilyet még nem láttam árlistán:
hamarosan limitált -
-
-
halisa
tag
Én is követem a témát, s9+ szeretném lecserélni. Erősen gondolkodom, hogy ez lesz a befutó. Érdemes lesz kivárni még hátha kicsit le megy az ára?
-
kbyte1024
veterán
Hát nem nekem lesz de a barátomnak rendelek egyet a yettel-tol feltőltőkartyasat.
-
-
yxcv
tag
sziasztok
ebben van widevine l1? -
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #127 üzenetére
Arra még ráérsz
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #125 üzenetére
Nincs azzal baj, több infót kapsz, innen-onnan
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #123 üzenetére
Azt nem tudom. Szerintem is hátrébb kellene lennie. Meglátom néhány nap múlva, lehet helyezkedik még a rendszer, vagy tanulgatja a szokásaim.
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #120 üzenetére
Addig tesztelem, de lehet, hogy az Edge 40 lesz az övé
-
-
Vigneau
félisten
Amennyiben ennél a készüléknél is fordítva lenne a háromgombos navigáció, akkor hátha működik itt is ez a megoldás.
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #115 üzenetére
Az igazi teszt a munkahelyemen lesz. Vasbeton, többnyire nincs térerő, a nekünk szánt wifi is gyatra. Majd csütörtök éjjel kiderül, de szerintem nem lesz gond.
-
-
atosan
veterán
Asszem elromlott a telefon
Nem vagyok ehhez szokva, nálam ilyenkor már 30-40 százalékon szokott lenni. Reggel vettem le töltőről, kilenc óráig wifi, azóta mobilnet, egy e-sim és egy fizikai.
-
Közben megnéztem a képeket és a videókat . AF ,E-stabi na meg az élesség nincs a helyzet magaslatán .De ezt több tesztnél olvastam, így nem ért meglepetés 5/3,,, tudom értékelni a képességeit az eszköznek .
Ellenben ha összességében nézem a kütyüt és az árat is akkor nagyon is rendben van .
-
-
sparks
senior tag
Én is vettem egyet tartaléknak vagy asszonynak, majd eldöntjük
Nekem egy S22U-m van, de teljesen rendben érzem ezt a telefont mellette. A kijelzője persze köszönőviszonyban sincs az enyémmel, de pár perc nyomkodás után teljesen megszoktam. Akadás nincs, igaz nincs még telepakolva. E-SIM-et is próbáltam, azonnal működött is. Ami baromira tetszik, az a GPS és a hozzá tartozó szenzorok. SkySafari szebben/pontosabban mutatja a csillagok helyét, mint az S22U-m
Persze az sem gyász, de sokszor kellett kalibrálnom, ezt meg csak bekapcsolom és tűpontosan mutat mindent. Később persze lehet ezt is kell előtte kalibrálgatni, még nagyon újA GPS is baromi gyors és pontos.
A hangszórója is egész kellemesen és hangosan szól. Szerintem ennyi pénzér ez a telefon tökéletes. Pont egy ilyet vadásztam, és mivel az e-SIM alapkövetelmény volt, ezidáig ebben az árban (100k alatt) új telefont nem találtam ilyen opcióval. -
atosan
veterán
Csak előkap és fotóz. Néha belenagyítva, néha a széleslátó, de semmi állítgatás. Valamit reszeltek rajta, mert mikor Komáromban a szökőkútnál csináltam képeket, akkor szólt a kamera, hogy frissítsem.
Luck Dragon szívesen
Amint valamivel találkozom vagy eszembe jut, megosztom. -
-
atosan
veterán
Elsőre jónak tűnik a készülék. Nemrég volt a kezemben egy Redmi Note 12 pro, igaz 6 giga rammal, de az nagyon akadt, főleg ehhez képest. Ennél még nem találkoztam laggal, esetleg mikro lagg, de nagyon nem volt időm figyelni.
Kijelzőt a feleségem Honor 20 telójához tudom hasonlítani, illetve nemrég própáltam egy iPhone 11-et. Azt kell mondjam a G54 kijelzője nagyon jó. Persze az IPS kategóriában. Van olyan jó mint az i11. Szépen sütött a nap, de nagyon jól lehetett látni a kijelzőt, jobban mint a Honor 20.
Itt van néhány fotó: [link] Remélem jól osztottam meg. Teljes méretű képek. -
-
-
atosan
veterán
válasz
Luck Dragon #102 üzenetére
Persze, megírom.
Graphics Szlovákia, Komárom mellett lakom, így nem gond átugrani. Meg gyárilag onnan származom. Már pénteken meg lett volna, de 12 óráztam vasárnapig. Online rendelés bolti átvétellel.
-
-
-
atosan
veterán
Jövő hónapban lányomnak szülinapja, rendeltem egyet. Ma megyek érte. Ha nem felel meg, még lesz időm visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Zöld Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4233
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Xiaomi 13t 8/256gb, fekete, 7 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest