Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
Csak előkap és fotóz. Néha belenagyítva, néha a széleslátó, de semmi állítgatás. Valamit reszeltek rajta, mert mikor Komáromban a szökőkútnál csináltam képeket, akkor szólt a kamera, hogy frissítsem.
Luck Dragon szívesen
Amint valamivel találkozom vagy eszembe jut, megosztom. -
-
cs.zs.
veterán
A saját telefonom Redmi 9T, 2021 szeptemberi, hibátlan és karcmentes, a cégesem pedig egy 2020 augusztusi Samu A10 (egy kis retek)
A Redmi 9T cserét nálam semmi nem indokolja, értelmetlen lenne "ugyanolyanra" cserélni.
Feleségem viszont egy 2020 decemberi LG K42-t használ, (3/64GB, 3400mAh?akku, de amúgy hibátlan), én annak a cseréjére gondoltam, itt jönne képbe a Moto G54. A kis drágám viszont tegnap egy pilla alatt rövidre zárta a sztorit: Amire neki a telefon nem elég, arra ott van a vadi új 10,6" Lenovo Tablet, így neki nem kell telefon, hagyjam a francba.
Hát, akkor ez ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest