- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unitek
csendes tag
Egyelőre nem jelent meg nálam ez a két opció, de céges sim van benne. Ma kaptam infót, hogy a yettel is lehetővé teszi a VoLTE használatát a céges előfizetéseknél, uccu állítsuk be. Marha jó, csak nincs ilyen gombom a menüben. Remélem a következő szoftverfrissítés megoldja...
-
-
Ronyn
senior tag
Hali 🙂
Lenne néhány kérdésem azokhoz, akiknek van ilyen telefonja.
Ez az oldalsáv funkció mit takar?
Előugró nézetbe lehet tenni az appokat?
Az üzenet küldő appokat be lehet úgy állítani hogy üzenet esetén előugró nézetben jelenjenek meg? (Defynél csak a sms(messages) app tudja ezt,pedig a többinél is be van állítva a "buborékban megjelenés")Ego sum... Ronyn 🧔
-
t-joco
tag
Sziasztok!
Térerő problémával küzdő Samsung A52s telefonom cserélném le. A 2 kiszemelt... Samsung A54, és ez a Motorola Edge 40. Melyiket lenne érdemes megvenni? Nem játszom rajt, csak "alap dolgokra" használnám..
Motorola térerőben mennyire jó? Jobb mint a Samsung? -
ghiottone
nagyúr
-
krizitomo
tag
Hali,
hulyesegnek tunik, de.
P30 Prorol tertem at erre, eddig semmi problema, egyetlen egy dolgot hianyolok. Csengovideok. Erre esetleg valakinek valami bevalt progi? -
Ronyn
senior tag
Erre valaki?
Ego sum... Ronyn 🧔
-
sempronnn07
csendes tag
Oldalsáv:
Ha láttál már Samsungot, úgy kell elképzelni. Oldalról be tudod húzni. Választhatsz rögzíteni
- Alkalmazásokat
- Eszközöket: "Ready for, Vissza kezdőképernyőre, Legutóbbi hívások, Képernyőfelvétel / Videó, Váltás utsó appra".
- NévjegyeketElőtérbe tenni appokat nem találok ilyesmi menüt.
Buborékokat meg tud jeleníteni, Messengerben bekapcsoltam most, és megy. Külön menüpontban van a messagesnek. -
zola-
őstag
Gondolkodom én is egy ilyen telefon vásárlásán. Egyedül a kijelző karcállósága tart vissza. A kerekített szélek miatt nem is szándékozom fóliát rakni rá, mert tapasztalat szerint mind feljön, viszonylag hamar.
Akinek nincs rajta fólia annak mennyire karcolódik a kijező? -
őstag
A kijelző miért karcolódna jobban mint bármely más hasonló telefon?
Én hydrogél fóliát tettem rá, semmi gond nem volt a szélével, egészen addig amíg a szelfibot gumis rögzítője felnyomta a bal szélén. Ha nem használnék szelfibotot (video csevegésre), semmi baja nem lenne a fóliának. -
őstag
Hát igen. Aki snitzerrel használja, ne ezt vegye. Az se ezt vegye aki a telefonja mellett még mindenféle egyéb fém cuccot vagy smirglit tart ugyanabban a zsebében. Elismerem, könnyebben karcolódik mint más csodaüvegek a tesztek szerint. De a karcolódás elsősorban nem az üvegen múlik, hanem a telefon gazdáján. Nekem a hidrogél fólia se karcolódott meg a két hónap alatt amíg használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
válasz sempronnn07 #216 üzenetére
Az előtérbe rakás alatt ,a külön ablakban megjelenést értem,ez már - úgy tudom - alapfunkció a 13 verzióban
Ego sum... Ronyn 🧔
-
sarkan
aktív tag
Aktiváltattam a Volte funkciót a sim kártyámon de a telefon nem jelzi ki, ha berakom a simet a régi telefonomba ott megjeleni ka kis négyzetben a volte felirat. Itt van még valami plusz beállítás a telefonon, hogy menjen a dolog?
-
ZPKing
tag
Sziasztok, Motorola Edge 40 és Samsung A54 között vacilálok.
Hajlok a Edge 40 felé de olvasom hogy vannak azért hiányosságok.
Valaki hasonlította már őket össze?
Melyiket vennétek?
Köszi. -
őstag
válasz krizitomo #235 üzenetére
Három tévével próbáltam, egy Samsung, egy TCL és egy LG.
TCL-ben van wifi de nem miracast képes, ezért rá se lehetett csatlakozni a telefonnal.
Samsung és LG tévével wifin összekapcsolódik, de fél másodperces laggok, videókban, filmekben a hang durván késik, egér fél másodperces késéssel akadozva működött. Kábelen nem csatlakozik egyik tévére sem, mert az usb-n csak displayport jelet a ki, nem hdmi-t. Vettem hozzá dp/HDMI átalakítót, azzal sem ment a tévére a kép. Ez nálam a használhatatlan kategória. A 4 éves P30 akadás és hangelcsúszás nélkül képes a desk módra.wifin is és kábelen is. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Szembesültem a VoLTE problémával én is-sőt tovább megyek Yettel hálózatán még 4G HD hanghívás se működik.
Valaki talált rá megoldást,hogy aktív legyen az opció?
Beleraktam egy vodafone kártyát ott sincs VoLTE-pedig a vodától vettem a készüléket.
Miért forgalmazza a típust ha már ezek az alap funkciókat nem támogatja a készülék-legalábbis Magyarországon.
Esetleg ötlet? -
adabra
senior tag
Meg tudja valaki erősíteni, hogy Telekom kártyával működik a VoLTE?
Korábban írtad, hogy Edge 30 Neo esetén igen, de az Edge 40-ről kellene saját tapasztalat.Ha nem megy, akkor nem ilyen telefont veszek.
Céges beszerzés lenne, így az sem működik, hogy megrendelem, és ha nem jó, elállok a szerződéstől... -
Ronyn
senior tag
Vodafone esetén megy a VoLte ,bár nincs rá opció,meg nem írja ki nagy piros villogó betűkkel, de hívás közbenn is írja hogy 4G, és hívás közben is megy az internet , vagyis de facto van VoLte
Mondjuk nálam jelenleg az 5G nem akar működni (pedig már mondtam neki hogy "mukodj",hátha 😄)
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
krizitomo
tag
telekom 5g nekem egeszen hasit
volte kiiras nekem sincs, de net marad kozben szinten.
readyfor is teljesen jol megy mindket tvn, nekem pl a p30 pro az ujabb lgvel akadt, a regi 11 evessel tokeletesen mukodott, ezzel meg egyik tvn sem tapasztaltam akadast, mondjuk hasznalni kb annyit hasznalom, amig kiprobalgatom, ugyhogy hosszutavu kovetkezteteseket nem tudok levonni belole.
viszont kerdes tovabbra is: huawei fele videocsengohang helyettesito appra javaslat valakinek veletlenul?
koszi
-
Ronyn
senior tag
válasz krizitomo #244 üzenetére
Nekem is megy az 5G ,ha nem otthon vagyok,bár azt nem teszteltem,hogy mennyire "hasít"😀,csak otthon nem megy pedig lefedettségi térkép szerint beltéri lefedettség van( szabadban sem megy)
A ReadyFor nekem sem megy,de az a legkevesebb,van hozzá saját app (tcl),eddig is csak a Samsung támogatta natívan, szóval nem vártam csodát (persze azért jó lett volna)
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
espi38
őstag
Útközben Veresegyház magassáságában találkoztam 5G vel kb pár másodpercig utána átváltott 4G+ra.Nem igazán van még 5Gs hálozat Budapest környékén.
-
espi38
őstag
válasz krizitomo #249 üzenetére
Engem annyira nem izgat ez a letöltési sebesség,magában az 5G sem.
4G 4G+ legyen oszt annyi-maga a telefon nagyon szép öröm kézbe venni -ráadásul nekem a zöld van nem bántam meg,hogy ebben a színben vettem-fekete már uncsi és nagyon észrevenni rajta a fehér szöszöket.
Nem is töltöm kábelel csak vezeték nélkül.
Az a szerencsém,hogy ülő munkát végzek és egésznap a töltőpadon tudom hagyni-lassan tölti kit érdekel 8 óra alatt még 0%ról is feltölti szerintem-de nem szoktam addig hagyni -meg mondjuk az is benne van hogy csütörtök óta van birtokomban a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest