- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Az utóbbi időben elkezdett vacakolni a Defy-m (WIUI 3.1.27). a hibajeleség a következő:
Néha ha hívnak és felveszem akkor nincs hang. nem hallom sem én a másik felet, sem Ő egem. Ha én hívok, akkor nem cseng ki, és ha felveszik, akkor ugyanaz a jelenség. Ezután újraindítom a telót, és egy ideig megy rendesen.
Először arra gondoltam, hogy a fülhallgató használata után az eltávolítást nem érzékelte rendesen, de csinálta olyankor is, amikor előtte nem volt benne füles.
Kínomban (és mert kellett a teló) factory reset+Wipe, a memkarin rajta volt az addig használt WIUI 3.1.27 és újra fel is rajtam. csak a data-t backup-oltam. Ez tegnap délelőtt volt, és ma megint elkezdte a hülyeségét.
Esetleg van valakinek valami ötlete???(amikor elkezdte csinálni, előtte kb 1 héttel nem tettem fel semmi új progit, és nem is frissítettem semmit)
Jelenleg 300km-re vagyok otthonról, és se kábel, sem gép amivel 2.2-ről tudnám kezdeni, ezért is jól jönne valami tipp, hogy mi okozhatja...
Köszi előre is!
UI.: előtte a rom kb 5 hónapig hibamentesen ment
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest