- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Igazából engem a játékok és így a benchmark progik se izgatnak.
Azon kívül viszont szinte mindenre használom, így eddig minden ROMban volt valami, ami nem volt jó. Ez se tökéletes, de eddig majdnem.Feltettem Nordicra. A töltést még nem próbáltam, mert csak lemerült akkuval csinálta. Mindig abbahagyta egy idő után, be kellett kapcsolni kézzel többször, hogy továbbtöltsön, de kb. 30-40% után már csinálta magától.
De ma kipróbáltam a GPS-t navigációra is. Hát valami szenzációsan jó. Ugyanolyan szépen, gyorsan reagál, mint a gyári Froyoval. Nekem eddig egyik "nem stock" ROM-al se volt ilyen jó a GPS. Meg az akksiidő is szuper nálam.
Szóval nálam ez lenne a Best, de majd az idő megmutatja.
Ma pl. volt egy FC, amikor egy hívást befejeztem a "com.motorola.phone..." folyamat állt le FC-vel. Lehet azért volt, mert a "képernyő forgatást" bekapcsoltam a hívásbeállításoknál. Igazából akkor fagyott le, amikor leraktam és ezzel egyidejűleg épp forgatni akarta a képernyőt.
Remélem nagyobb bajom nem lesz vele, mert akkor ez marad a fentiek miatt.
Persze ha a töltésprobléma megint előjön, akkor sajnos cserélni kell.
Mondjuk a Popcornra, ami igazából egy stock SEA csak fel van tuningolva pl. épp a GPS-el, ami ott is nagyon jó volt.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tenisz topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged