Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
bruti01
őstag
válasz
EVOkaa #22739 üzenetére
nos öszintén mondom én már megjártam egy két forumot de olyan tag-al mint te még nem találkoztam! néha hisztérikusan moelsztáltál minket azzal a hangerős pach-el pl! és sajna nem látod hogy mikor kéne abbahagyni! sajna a szinvonallal van a gond nálad és az önnálósággal! Pl szerintem magadtol nem raknád fel a defy+ romot de ha mi azt mondanánk akkor igen? ha felnőttél (bocs de ezt néha kétségbe vonom) akkor valoszinüleg rájöhetsz hogy ha valami problémád van akkor utána kelene olvasni mondjuk itt is és ha tényleg nincs semmilyen irás róla akkor felteszem itt a kérdésemet ( Nem olyan stilusban mint ahogy te teszed! ) ÉS mostantol csatlakozok domeratorhoz!
Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest