- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KrAt
veterán
Lesz magyar himnusz!!!!!!!!!
-
Integra
titán
engem az érdekelne, hogy vajon a seggszőr palik meg a pereputtya mikor jön már rá hogy motogp futam legyen a hungaroringen...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
Ryder Notes: Hurting
by julian ryder, on the ground in spain
Saturday, November 03, 2007Valentino Rossi has never missed a race in his 191-race Grand Prix career, but there is a chance that that run will come to an end tomorrow. He suffered a big crash coming out of turn one in qualifying and has three breaks in his right hand and a very sore back. He will try and ride in warm-up tomorrow.
The camber in turn one runs out very quickly and it looks as if he got in a bit hot, ran wide, the bike fishtailed violently three times and finally threw him down the road. It was a messy crash.
There are two things that might persuade Rossi to ride tomorrow, the thought of pole man Dani Pedrosa winning and taking second place in the championship off him, Valentino has never finished lower than second since his first GP year in 125s when he was ninth back in 1996. Also, Max Biaggi did 201 consecutive races.
You might think from a cursory glance at the grid that Nicky Hayden was in good shape on a track that he really likes. Not so. He used three qualifiers for the first time this year and took two-and-a-half seconds off his time. Before the Q-tyres went in, Nicky's tyres just weren't working and he was way down the order. You need a front row start here, and Nicky's got that but he'll need his team to perform a miracle or two between now and the end of warm-up if he is going to stand a chance of being a winner with the number-one plate.
Random Thoughts:
Carlos Checa spent the night in hospital with serious stomach pain. He checked himself out for qualifying but went back for more tests. His medication includes 'a mild laxative', something you wouldn't have thought necessary after riding a Honda V4 on qualifiers.
It's official: the tyre allocation will go up to 40 next year; 18 front and 22 rear.
The best line in the front-row press conference came from Gabor Talamcsi, the Hungarian who could become his country's first world-champion tomorrow. Asked how he would sleep tonight he replied "No problem; my motorhome is very nice." - hehe
ENDS
-
krazi
csendes tag
Engem nem érdekel mit nyilatkozott a faubel, csak az a lényeg hogy Talma nyert
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
Nagy paraszt a fabél, annyi szent. Úgy viselkedett, mintha elvették volna a z őt jogosan megillető címet... Helyre kellene már tenni a csávót valakinek.
Mindent elárul hogy az egész mezőny, beleértve a csapattárs spanyol Gadeát is, jobban örült Talma sikerének, és jobban tisztelnek egy kelet-európait, mint őt.
Láttátok a befutó után? Erősen mutogatott fabél felé, kíváncsi lennék az akkori gondolataira, habár sejtem...Postázást nem vállalok.
-
L.T.
aktív tag
Grat Talama!!
-
KrAt
veterán
Amúgy fogunk ma Magyar Himnuszt hallani?
-
Allien
veterán
De jó, Fauber nem tudom mit sír! Kap egy év fort! Addig megint játszhat kecskepásztort, utánna meg utánfutót!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Blaise
veterán
jó verseny volt
Gratula Talmának
-
piqla
őstag
válasz Integra #5181 üzenetére
Anyukam, aki elete elso motoros futamat nezte meg (az utolso ket kort), aszongyahogyaszonyga: "erre mondjak hogy savanyu a szolo, a hulye buzi"
Az igazsaghoz azert hozzatartozik, hogy en is csak az utolso koroket neztem meg, es eletemben eloszor ultem le ilyen verseny ele a tevehez.
Mindegy is, lenyeg, hogy Talmacsi bajnok, Fabula fasz, es sut a napocska
Szereted az állatokat?
-
Zanik
addikt
El se tudom mondani mennyire boldog vagyok!
BRAVO, GRANDE TALMAXI!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
veterán
Go Barbera 8))
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
törölt tag
lée sem hiszem.
Boldogságos pillanat, bődület nagy csapatás volt, és grat Gabi!
Micsoda VB cím te jó ég -
Overlocker
veterán
250cc start..
-
AMD Power
titán
Király vagy Talma!!!
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
DNS_65
senior tag
Gratula Talma, nagy voltál!
Kecseg Faubel majdnem kinyomta Gabit
De elbaxta -
Integra
titán
ilyet szól fabula:
nagyon örül, próbált mindent és amúgy is mindenki tudja hogy ő volt idén a leggyorsabb és hogy ő nyerte a legtöbb futamot és hogy itt is ő nyert és hogy ez még jobb volt, mint megnyerni az egész vébét... MUHAHAtalma viszont nagyon korrekten nyilatkozott, és kimerte mondani hogy bizony fabula -érthető ez volt a taktikája- de szerinte még épp benne volt a versenyzésben amit csinált és hogy gratulált nekik is, motiválták egymást egész szezon alatt..
-
piqla
őstag
NAAAAAAAAAAAAA, gyerekek, kivancsi vagyok mit mondott faubel!!!
Szereted az állatokat?
-
D@ni88
addikt
Tényleg nem Mclaren az Aspar, csak Faubel az Alonso
-
manutdzoli
senior tag
Szép volt Talma!Világbajnok
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
veterán
M1-en nyilatkozni fog a tv-nek.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Integra
titán
fabula mit nyilatkozott mar...
pofam leszakad...
na sebaj, szar ugy neki...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Fabula arc a sportszerűség "mintaképe"
-
neduddki
nagyúr
HI!
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JUPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIudv
neduddki
p.s. koszonom csak enyit akrtam mondani!!!:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
SzalaiG
addikt
Talma Ha-Talma megkérdőjelezhetetlen.
A gyengéb motorral VB!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hehe, ugye megmondtam
amikor kellett hozta mint a barom, beszurt fabulanak, h az tudja h ez a jatek keteselyes, amikor meg kellett, okosan elengedte es begurult masodiknak, okos, ugyes versenyzes volt.SZEP VOLT TALMA, TE VAGY A VILAGBAJNOK!!!
martinez arcat meg erdemes szinten nezni, ahogy fabulaet is, tanulsagos.
na de igy nekunk meg csak edesebb az orom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sdi
addikt
GYÖNYÖRŰ VOLT TALMA
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
joshua7
veterán
Ezaz.
Semper Fi
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
piqla
őstag
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPPPPPP
Szereted az állatokat?
-
soulcube
aktív tag
-
Overlocker
veterán
Mikor jön haza? Nem megyünk ki elé?
Na itt van nagyon a helyén a Magyar zászló!
-
Flashcash
Közösségépítő
Úgy látom kezdhetem nézni a felvett futamot.
-
e.vid
senior tag
Szép verseny volt, nagy gratula Talmának!
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
krazi
csendes tag
na indulok a nyugtatóért
-
krazi
csendes tag
Ez szép volt
-
tupacamaru
veterán
Király volt a futam, Grat Talmának a címért.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
_seth_
veterán
Ez már valami, grat neki!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
shev7
veterán
Szép volt Talma!
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
detroitrw
addikt
-
veterán
Megnyerte vazzeeeee megnyerteeeeee!!!!!!!
Pá FauA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
MTbc
senior tag
IGENENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN
Azért Faubel kicsit[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
!!!GO TALMA GO!!!
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
KrAt
veterán
MMEEEEGGGVVVAAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
soulcube
aktív tag
TALMÁCSI A VILÁGBAJNOK !!!
-
Shadowfax
addikt
Uramisten!
Na, ettől elbőgtem magam.GRATULA!!! Nagyon megérdemelted, drága Talma.
-
krazi
csendes tag
IIIIIIIIGGGGGEEEEEEEEEENN
-
Atlantis
veterán
Grat Talma.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
bagyulajuve
addikt
igen !!!!!!!!!!! szép volt Talmácsi Gábor
Resistencia eterna
-
Whaskes
senior tag
shit... elbuktam 2k-t...
[ Szerkesztve ]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Overlocker
veterán
Így is jó!!! Nesze fabula.....
Talma
[ Szerkesztve ]
-
veterán
GOGOGOGOGOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
-
Whaskes
senior tag
yeah! Faubelt senki nem szereti, csak a szülei!!
[ Szerkesztve ]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Overlocker
veterán
gyerünk Gabi ne hagyddd !!!!
-
bagyulajuve
addikt
NEM BÍROM IDEGEKKEL
Resistencia eterna
-
krazi
csendes tag
áááááá uccsó
-
Overlocker
veterán
utolsó kör ,csak fabula ne menjen ..nee
-
krazi
csendes tag
be fogok sz...ni mingyá
-
Overlocker
veterán
még 2 gyors kör, és vége..gyerünk Gabi!!!
-
Whaskes
senior tag
megerkezett talma felmentoserege
-
krazi
csendes tag
nammég 3
-
bagyulajuve
addikt
de sok van még hátra
Resistencia eterna
-
Integra
titán
nyugalom, talma vb lesz
-
krazi
csendes tag
ezt nem bírom tovább
-
Overlocker
veterán
na mindjárt ottvannak mögöttük..remek..
-
Latissimus Dorsi
senior tag
bakker!
Utolérik őketMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
KrAt
veterán
faubel kisköcs.g..
kurvara jönnek fel
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Mocsadék Faubel.
Most kellene a Faubel voodoo-bábukat kicsit megszurkálni. -
veterán
majdnem burka... csak kiüti faubel előbb-utóbb...
-
krazi
csendes tag
Csak óvatosan Gábor...
-
bagyulajuve
addikt
Faubel te k*csög
Talma
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Whaskes
senior tag
huhh, ez durva volt.
-
Overlocker
veterán
jönnek 3-an hátul Faubel, hát ez már a pofátlanság teteje..
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
5.. Szééép!!!
-
veterán
válasz Overlocker #5099 üzenetére
hát én nem tom. óvatosabban kellene szvsz, de ne legyen igazam
-
KrAt
veterán
6 kör...
-
Whaskes
senior tag
válasz bagyulajuve #5097 üzenetére
euron nezem, akkor átkapcsolom. nem szoktam m1 et nezni, sot, tv-t sem. csak ezt.