- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Az m1 konkrétan bekaphatja!!!
Mi a faxért nem lehet leadni az eredmény hirdetést meg az interjúkat????
Hihetetlenül fontos műsorok követik a futamot ( BP maraton és Csellengők ).
Szánalmas ez a magyar televíziózás! Egyszerűen szánalmas.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Ez a 250 mekkora volt!!!!
Bautista meg Fürtöske amit itt műveltek....
Szívesen hallgattam volna inkább Julian-ékat kommentátorként, mert ez a két halvérű magyar
Simonchelli meg milyen már! Nem is adnak rá baseball sapkát, mert úgyse fér alá a haja, inkább kap egy sima siltes ellenzőt!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Ez a Harald Bartol nem normális.
Feltéve ha lehet hinni az m1 kommentátorainak, miszerint azt mondta ez a derék osztrák úriember, hogy Di Mellio teljesítménye nem meggyőző számára ( a francia a KTM-hez szerződésével kapcsolatban nyilvánult így meg ). Mert mintha Kallio olyan nagyon meggyőzőt tudott volna alkotni bármely kategóriában is. Tudtommal nem lett világbajnok a finn és remélhetőleg nem is lesz az.
Nem tudom ki számára meggyőző? Szerintem még Rossi sem az!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
m1 12:40-től ismétlik mindhárom futamot.
125, illetve 250-ben direkt nem néztem az eredményt, mert meg akarom nézni a futam ismétlését, de 800-ban Stoner, Rossi, Hayden, Lorenzo, Nakano, Tosland, Dovi volt a sorrend.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
prmcsk
addikt
Örülök, hogy mindenki "happy", de ha már motoros topik beírná valaki, hogy melyik kategóriában ki a dobogós és hogy hol, mikor lesz az ismétlés.
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Kroni1
veterán
Grat Talmának, meglesz az a VB dobogó!!!
-
Face8814
őstag
Hát ez a Niki mekkora egy fazon!!!
A dobogón Rossi szokás szerint kidobálta a térdéről a koptatókat, erre Hayden leült levette a két csizmáját és bevágta a tömegbe.... ( Egyébként Rossival szvsz jóban lehetnek, mert a végén nagyon egymásra borultak, plusz az interjú előtt is kedélyesen átbeszéltek Stoner feje előtt. )
A futam nagyon jó volt, de a közvetítést sikerült elbaszni az utolsó körben.
Hát kérdem én? Hogy lett Nakano-ból 5. mikor még az utolsó kör felénél csak 7. volt? És hogy előzte Tosland Dovit, a végén, mert ezt se mutatták...
Na mind egy....
Délután az m1-en megnézem a 125-öt meg a 250-et mert arra nem volt erőm reggel felkelni.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
S W A T
senior tag
válasz Integra #6690 üzenetére
Mindenestre necces lesz. bár a holt szezonba Rossiék beszálhatnak építeni
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
válasz Motion_Blur #6687 üzenetére
Gondolom azért mostmár igencsak nagy a nyomás hisz a versenynaptárba van...
Elég ciki lenne ha nem lenne pálya.
1 év alatt fel lehet építeni Azt hittem több kell.
Remélem ebből is megérünk legalább 20-at mint sz F1 ből.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
-
S W A T
senior tag
Szerintetek elkészül a magyar pálya jövő szeptemberig ?
Eddig csak 5 évre van biztosítva a verseny de gondolom ez olyan lesz mint az F1 folyamatosan hosszabítják.
-
S W A T
senior tag
Szombat
5:45
Motorverseny
Ausztrál Nagydíj, Phillip Island, Ausztrália, MotoGP, időmérő - élő
7:00
MotorversenyAusztrál Nagydíj, Phillip Island, Ausztrália, 250cc, időmérő - élő
8:00
MotorversenyAusztrál Nagydíj, Phillip Island, Ausztrália, 125cc, időmérő
Vasárnap
5:00
MotorversenyAusztrál Nagydíj, Phillip Island, Ausztrália, 250cc, futam - élő
6:15
MotorversenyAusztrál Nagydíj, Phillip Island, Ausztrália, MotoGP, futam - élő
A 125 nincs írva a port-on gondolom az az előző 2 előtt van
M1-en a versenyek ismétlése vasárnap.
12:40
Telesport (ism.) - Moto GPMoto GP 125 cm3 - Ausztrál Nagydíj
13:40T
Telesport - Moto GPMoto GP 250 cm3 - Ausztrál Nagydíj
14:40
Telesport - Moto GPMoto GP Király kategória - Ausztrál Nagydíj
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
Emberek a port.hu-ról nem hallottatok ? Ott meglehet nézni hogy mikor kezdődik.
Amúgy a versenyeket az M1 is leadja emberi időben délután, (mellesleg reklámok nélkül, szóval én tuti azt nézem és nem kelek fel még vasárnap is hajnalba csak azért hogy ott díszelegjen a LIVE felirat a tv jobb felső sarkába. )
Kalio-nak szerintem kimaratt egy két ütem a kegyegőjébe.
-
Face8814
őstag
125 RACE 04:00
250 RACE 05:15
MotoGP RACE 07:00Ez szerintem tuti nem jó, ugyanis Ausztráliában 1 órával korábban "van" mint Japánban. Ezek az indulási idők amiket írtál megegyeznek a múltheti Motegi futam rajtidejeivel ( persze magyar idő szerint ) ami ugye nem lehetséges az 1 órás különbség miatt.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
ALI_G
veterán
igaz, hogy csalóka a kép, mert döntve lett fotózva, de hogy a qva picsába tudják így ledönteni???
ezért az érzésért élek
ki jár itt pályára a tisztelt közönségből? Persu-t tudom.
mod: még egy elképesztően lapos kanyarodás és még tovább dönti, ha az első keréken jól értelmezem az "ellen" kormányzást:
tudom, verseny gumi meg nem egy utcai felfüggesztés, de kapják be :d
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Vasárnap Pepiék annyit mondtak, hogy 2:45-kor kezdődik a közvetítés és 3-kor indul a 125-ös futam.
Szerintem valami anomália keletkezett az általad olvasott "műsorújságban".Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
ALI_G
veterán
válasz Face8814 #6675 üzenetére
azt vágom, hogy az az időmérő ami szombaton van hajnalban, meg az időeltolódást is vágom, csak kevésnek találom az időmérő és a futam közti különbséget!
8:00 125 ccm időmérő
3:45 125 ccm futamna és mi kezdődik 1:45-kor? vagy mivel ilyenkor semmi se megy eurosporton ami lényeges, így hamarabb kezdik a közvetítést?
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Mivel Ausztráliában lesz a következő futam, így magyar idő szerint vasárnap hajnalban lesznek a versenyek.
Legjobb tudomásom szerint az Eurosport élőben adja reggel 3-tól a 125-öt, majd pedig következik a 250-en és végül 6-kor rajtol a 800. Legalább is a múlt versenyen ezeket az időpontokat mondták Várhegyiék ( az időeltolódást figyelembe véve helyesen ).
Az ezt megelőző nap hajnali programja szvsz az időmérők közvetítése.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
ALI_G
veterán
Valaki elmagyarázná, hogy hogy van a műsorújságban az, hogy az eurosport okt4-én:
5:45 Ausztrál nagydíj MotoGP, 250 ccm,
8:00 125 ccm
majd okt. 5
01:45 ausztrál nagydíj
3:45 125 ccm
5:00 250 ccm
6:15 MotoGP
és mind élő! Ez tényleg így lesz és csak nekem fura ez az időbeosztás? -
Kroni1
veterán
válasz Petya25 #6672 üzenetére
Asszem Talma is indult egyszer valami rally futamon és ha jól emléxem talán vezetett is, amig egyszercsak "történt" valami a kocsival.. Rossi is folyton bizonyítani szeretné, hogy nemcsak a motorhoz, de minden technikai sporthoz, magához a vezetéshez iszonyat nagy tehetsége van, ami így is van szerintem...
-
Petya25
őstag
Rossi a szezonzáró WRC futamon fog indulni.
Kiváncsi vagyok mire lesz képes idén. Két éve a remek 8. helyen futott be.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Integra
titán
válasz @rglaaf #6670 üzenetére
fene tudja, szerintem ő sem taposta ki a szemét
meg ugye egy verseny nem egy kör.
még ha tegyük fel, sumi a legjobbak köridejétől 1 secre menne gyengébbet, ott van még 25-28 másik kör hátra. ő tuti nem képes konstans erre. cseka and co meg simán....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz @rglaaf #6668 üzenetére
áááááááá, ahogy rossi se tudná hozni f1-es autóban azt amit sumi, fordítva is igaz.
egy életen át kell csinálnod, hogy a csúcson legyél.
öregek már mindketten a másik sportjához.
ez ilyen. ennyire hegyes az élsport....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz @rglaaf #6664 üzenetére
Nem gyenge dolog, valszeg hagyott még a motorban mivel tényleg elég necces lett volna eldobni.
..lökött a pali (jó értelemben)..mert itt elég egyszerűen lehet összeszedni egy életre kiható sérülést, pláne ha nincs meg a megfelelő előképzettsége viszont van fogalma a sebességről.
Ezzel a múlttaé és sikerekkel én nem akarnám megközelíteni Checa idejét az ziher -
Kroni1
veterán
Grat. Talma & Rossi!
-
@rglaaf
veterán
2008. szeptember 26. Michael Schumacher a napokban Magny-Cours-ban járt, hogy tesztelje a Superbike Világbajnokságban induló Carlos Checa versenymotorját. Schumacher maga is rendelkezik egy Honda CBR1000RR Fireblade motorral, amellyel az IDM bajnokság számos futamán elindult idén, s most is egy ilyen típusú gépet próbálhatott ki, de természetesen egy a világbajnokság követelményeiken megfelelõen megépített változatot.
Ronald ten Kate Checa csapatfõnöke azt mondta: "Mindig kicsit ideges leszek, amikor a szezon befejezése elõtt valakit ráültetünk a motorunkra. De Michaelért szívesen tettem kivételt. Bizonyította, hogy több mint képes kezelni a CBR1000RR erejét és valóban jó pilóta."
Schumacher nagyon örült a lehetõségnek: "Érdekes volt látni hogyan dolgozik egy profi Superbike csapat. Természetesen nehéz volt ilyen rövid idõ alatt teljesen megérteni a gépet, de nagyszerû élmény volt. Klassz volt, hogy Carlos csapattársa lehettem, mivel néhány éve már ismerjük egymást. Szeretném ten Kate úrnak megköszönni, hogy megadta nekem a lehetõséget, hogy egyszer kipróbáljam." - mondta a hétszeres világbajnok.
Schumacher 30 kört tett meg, melyek közül a leggyorsabban 1:44-es köridõt mért az óra. Checa leggyorsabb köre 1:40.9 volt.
Videonem tudom de valahogy olyan furcsán ült azon a motoron,de amugy huzta neki veszettül
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
neduddki
nagyúr
HI!
na a hujjegyerek megint csinyat vmi ertelmeset:- ))) FRAKULA!!!!!!!
udv
neduddki
p.s. Talma: szip volt!!!
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
Ryder Notes: The Doc & Yamaha Clean Up
by julian ryder, on the ground in japan
Sunday, September 28, 2008I have no intention of talking about tyres today - well, not much, otherwise the subject of the single-tyre rule might overshadow the mighty achievement of Valentino Rossi in winning his sixth title in the top class at Motegi today and in the process giving Yamaha the constructors' championship and Fiat Yamaha the team title. Let's just look at what Rossi achieved today after a torrid fight with Casey Stoner and Dani Pedrosa. Rossi now has eight world titles, six in the premier class; only Ago, Angel Nieto, Mike Hailwood and Carlo Ubbiali have won more. Only Ago has won more in the top class. Rossi also becomes only the second rider to regain the premier title after a two year gap, again this equals one of Ago's achievements. Rossi's sixth top class title takes him past Mick Doohan and closer to Ago's eight 500cc crowns.
By any standards the numbers alone mark Valentino out as an all-time great, but it's the manner of his achievements that still impresses most. After another distinctly wacky celebration in which he sat down at a lawyer's desk to have his eighth title officially validated (I am not making this up) he told us that this was the championship for which he had to work hardest. He also considers that he is riding better than he ever has, making only one mistake all year on the first lap at Assen. This is his third title on Yamaha, equalling the three he won with Honda, something Vale obviously considers important; he pointed out that he had good times with Honda but 'I feel a lot more a Yamaha rider.' Valentino is acutely aware of his place in the sport's history and he has 'some important goals' for the next two years. They would include a hundredth GP win (he has 96 across all classes) and even Ago's record total of 122.
He won today with a Norrick Abe sticker on his helmet, a tribute to the Japanese 500cc race winner who died almost a year ago in a traffic accident. A Japanese journalist asked him about the tribute and received as elegant, human and charming an answer as you could hope for. Vale explained how when he first came to the 125s there was a gang of fast Japanese riders who he liked and was great friends with, and how he was so happy to see them this weekend - Ueda, Tokodume, Sakata and 'my teacher' Haruchika Aoki. But it was the Japanese GP of 1995 that made the young Rossi a Norrick fan - he nearly wore out the video of that race. With typical attention to detail Vale's helmet sticker showed a red bike with the green numbers - that was the Honda that Abe rode in that famous wild-card race , not the Yamaha of his fulltime GP career.
This really isn't a time to talk about tyres, I'll do that tomorrow.
ENDS
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michelin Notes With Interest ...
Sunday, September 28, 2008This just in from Michelin:
The decision to move to a single tire supplier for the 2009 MotoGP World Championship is a major change to the regulations of a series that was created in 1949.
Michelin notes with interest the reasons given by the governors of this sport to which Michelin remains very committed after many years of involvement.
Michelin is examining the opportunities offered by these new regulations and will make an announcement in the next few days as to whether or not the company will tender to supply tires to the premier-class championship that Michelin has won on 26 occasions since 1973.
ENDS
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #6660 üzenetére
Na igen, azt persze nem tudni. De én azt gondolom hogy igen....Honda nevelés Dovi' ...bár egyszer már nagyot csalódtam a Honda-ban, amikor Edwards átjött a MotoGp-be...aztán nem kapott motort, és Aprilia-ra ültették.
Na de végül is Dovi' és Pedrosa hasonló alkatuak, én bízok benne erősen, hogy két erős versenyzőt akar indítani a HRC. -
-
törölt tag
Grat Rossi-nak a 8. címhez, és sztem is erős volt Pedrosa a Bridge' gumikon....bár talán legjobban Lorenzo-t kellene dícsérnem Rossi után, mivel ez egy Bridgestone-s pálya, és ő, legjobb Michelin-s elég nagy tempót tudott diktálni.
Tetszett amikor Rossi átölelte Pedrosa-t, látszott Pedrosa-n a suta meglepetés
-
Integra
titán
a dologhoz még hozzátartozik pedróza is, hogy második éles bridge-s futamán harmadik lett.. nem semm..
-
Face8814
őstag
És megvan a 70. Ja meg a 8. is!
Megnéztem az ismétlést is, bár az Euro bek@phatja hogy a nyamvadt nyári biathlon miatt a 250-ből nem mutattak semmit.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Petya25
őstag
Remek volt a reggel.
Ugyan a 125-öt nem láttam, de ahogy hallottam nagy küzdelemben 3. lett Talma. Minden elismerésem az övé, sérülés utan ez nagyon komoly teljesítmény. Ugyan a VB már nem lesz meg, de szép eredmény lesz így is.
Rossi megint a legjobb formáját hozta. Szépen bedarálta a mezőny elejét és világbajnokhoz méltóan, megérdemelten nyert.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Integra
titán
600cc Four Strokes To Replace 250s In 2011
Saturday, September 27, 2008This just in from the FIM:
The FIM today made the following announcement:
The Grand Prix Commission, composed of Messrs. Carmelo Ezpeleta (Dorna, Chairman), Claude Danis (FIM), Hervé Poncharal (IRTA) and Takanao Tsubouchi (MSMA), in the presence of Mr. Paul Butler (Secretary of the meeting), in a meeting held today at the circuit of Motegi, unanimously decided to introduce the following change to the FIM Road Racing World Championship Grand Prix Regulations.
125cc class
Teams may present only one motorcycle per rider in the 125cc class for Technical Control (as from 1.1.2009).
Future of the 250cc class
MSMA decided unanimously to propose to the Grand Prix Commission the following as from 2011: 4-stroke, 4-cylinder maximum, 600cc maximum engines, free chassis. A detailed proposal will be studied by the other members of the Commission.
ENDS
-
Integra
titán
talma zsír volt, küzdésből csillagos ötös!
reméljük dimejjó perecel egyet és akkor még bármi lehet...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DNS_65
senior tag
Rossi MotoGP VB hatodszorra.
Simán beutazhatott volna a 3. helyen és akkor is megnyeri a VB-t, majd később
Stoner mögött másodikként, de nem, sílusosan egy futamgyőzelemmel lett
világbajnok.
Pedig lehetett látni, mennyivel jobb mind a honda, mind a duki a kanyarból kigyorsitásoknál,
azért szépen megszenvedett a győzelemért Vale.
Lorenzo milyen komoly volt az utso körben, majdnem megtolta Pedrosat hogy menjen már gyorsabban
Talma nagyott küzdött sérült kézzel 3.nak bejönni, grat -
nagyúr
3.
Nem semmi volt! Ha így megy a maradék futamokon és ilyen jó lesz a motor, meggyógyul a keze, simán meglehet a VB 2.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Integra
titán
talma ötödik.
costa doki elképesztő, amit csinál
drukkolok nagyon, hogy első 10-ben végezzen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
S W A T
senior tag
Barberával mitörtént
-
Integra
titán
kíváncsi vagyok atom anti mit fog jövőre a hrc cuccal virítani!
remélem lenyomja pedrót...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
Talmácsi Gábor 2:02.326 perces idővel a hetedik helyen végzett az Japán Nagydíj első időmérő edzésén a 125 cm3-esek között. Az első helyen Joan Olive végzett egy 2:02.296-os eredménnyel, megelőzve Bradley Smith-t és a harmadik helyen záró Mike Di Megliót.
Biztos nem volt szoros
-
ALI_G
veterán
egy jó cikk Dr. Costáról: [link]
-
Integra
titán
Corser Joins Xaus at BMW
Thursday, September 25, 2008This just in from BMW:
BMW are happy to announce that Australian Troy Corser has signed to ride the all new BMW S1000RR in next year's Superbike World Championship. The former double Superbike World Champion has agreed terms for two years and ends months of speculation as to who will join Spaniard Ruben Xaus in BMW's debut in the Superbike World Championship next season.
Troy won the Superbike World Championship in 1996, becoming the youngest rider ever to do so in the process, and then again in 2005. He has been runner-up in the WSBK championship once and third place on three occasions. To date he has taken part in over 300 races, been on the podium 126 times, and his 42 pole positions have earned him the nickname of "Mr Superpole".
Troy is married to Sam and they have two children, Kalani Gray (5) and Kelissa Illiana-Rose (3). Troy was born in Wollongong, Australia but he and the family are now Monaco residents.
Peter Mueller (Executive Vice President Development and Model Lines)
With Troy and Ruben, I feel confident we will have the best riders possible for our start in the Superbike World Championship. Troy has unrivalled experience in the series and that, together with Ruben's exuberance, is our ?dream team' and the combination we wanted, right from the start of this project. I feel sure that their knowledge of the series will definitely help us become competitive very quickly.Berti Hauser (Director of BMW Motorrad Motorsport)
I am delighted that Troy is joining our team and that our jigsaw is now complete. He was in our minds from the start and I am very happy because I believe he and Ruben are the best combination of riders for our new challenge. Troy has told me that is excited about helping us develop the bike and be part of the project from the start. He also said that he would like to be the first rider in WSBK history to win the title with three different manufacturers and that he is physically and mentally ready make that his target.ENDS
-
S W A T
senior tag
válasz #70869248 #6636 üzenetére
És ugyanannyí a versenytáv
Egyébként mekkora köcsogség az SBK 2008-as futamok ingyen nézhetőek a honlapjukon a MotoGP futamok megnézéséért meg pénzt kérnek
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz S W A T #6635 üzenetére
Ez sajátossága a sorozatnak, több oka van.
A néző több versenyt kap a pénzéért, illetve a versenyzőnek van lehetősége a következő futamra alkalmasabbá tenni a motorját.
Most már van annyi betétfutam..Supersport illetve Superstock..stb, és még pl. BSBK ill. AMA ha arrajárnak.Autós párhuzammal élve ott van pl a WTCC ahol szintén két futam van egy nap, ..ráadásul a második fordított rajtsorrendben áll fel (meg az első repülőrajtos a második állórajtos stb).
Jó a Superbike bajnokság, mindig is jó volt szvsz, Colin Edwards pl egy régi motorosa volt a Superbike sorozatnak.
-
S W A T
senior tag
Lehet hogy marhaságot kérdek de még életembe nem láttam SBK futamot csak a hét végén. Úgy tudom két futam van. Miért
Nem egyszerűbb egybe lemenni a távot mint a MotoGP-be
-
törölt tag
válasz S W A T #6633 üzenetére
be is sz×rtam mikor láttam, de Max lábon ment el...bár sántítva. Egyébként én is úgy láttam ahogy mondta, meg lett kicsit billentve, a motor beszitált-kacsázott, majd jött a Honda-s.
a kérdésre a válasz: igen.
egyértelműen minden technikai versenysportban a prototipus sorozat a legleg. A szérialapú sorozatoknál megkötések vannak. -
S W A T
senior tag
200-nál szaltózott a világbajnok motoros
Kérdeznék valamit ha nem baj.
A motorsportba a MotoGP a csúcs kategória tehát mint az autósportba az f1.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
az Ns nem áll a helyzet magaslatán Nicky nem a 2-es számu motoron ül és 2006-ban lett vb
Ja ja. Az NS fórumon már szóvá is tették ezt. Bár valahogy nem tudnak meglepni ezek a hibák... Egyre jobban csökken a renoméja annak az oldalnak.
-
Face8814
őstag
-
TayRol
nagyúr
Asszem le vagyok maradva
Miota van Biaggi Ducatin a WSBK-ban? A kedvencem volt, de valahogy leragadtam a Suzukis evenel...
-
S W A T
senior tag
válasz Integra #6606 üzenetére
Az Eurosport megszokta ismételni a MotoGP-t a versenyt követő héte valamikor. Azt sajnos nem tudom meik nap csak tv kapcsolgatás közbe van mikor ráakadok.
Jadro Dobálózott is a közönség.
[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz Integra #6620 üzenetére
Ebben legalább egyezünk...
Rózsi ebben a csapatban, ezzel a csapatszellemmel, ezen a motoron soha nem lesz VB és szerintem rózsi az maga, aki "kilóg" ebből a nagy egészből...Szerintem többet hisznek róla, mint ami..."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Integra
titán
válasz #70869248 #6619 üzenetére
hát ez gyors volt
furcsa lett ez a hrc pedrozával
eddig mindenki itt akart menni, róza óta meg szerintem mindenki húzza a száját..
és erről puig nagyban tehet
ideje lenne elgondolkodni a hrc-nek is ezen a repsol-puig-hrc dolgon szvsz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6615 üzenetére
igen...
érezni, hogy kinek mennyi köze van a motorozáshoz meg a motorversenyekhez..
de már szakértők, ezt én is tapasztaltammég az is lehet hogy autózással is így van...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6616 üzenetére
hm...
akkor az amerikai honda nyomta őt is.
végülis pedróza európa hrc, spies meg lesz az usa hrc, csak kapjon ő is jövőre bridgestone-t...
amúgy elképzelhető, mert marha nagy a csönd a hrc házánál hogy nicky helyére ki jön..
és senkit sem olvastam vagy hallottam, hogy a helyére pályázna...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz S W A T #6612 üzenetére
Pfff, mennyé má ki hurrikánban motorozni
Persze aki MotoGP versenyre kimegy az valszeg személyi kölcsönt vesz fel rá, hogy a jegyet megvegye. Aki meg télleg ezt tette az meg is érdemli. Vegyen kombiasztrát négy gyerekkel, azt mennyen ki a parkba, ne motorversenyre.mod:
Jah télleg te még kis szélben sem motoroztál, sőt te még nem is motoroztál, mostmár értem ezt a fenenagy véleményt mindenről. Lényeg, hogy mindenkivel megértő vagy. Te egy empátikus fiatalember vagy.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Jadro
veterán
válasz S W A T #6612 üzenetére
Nem azért nem ment ki mert sztárallűrjei vannak és most éppen ilyen kedve támadt. Szerintem érthető a döntése, ráadásul nem ő volt az egyedüli. Szerintem a szervezőknek gondolniuk kellene arra is hogy mi van ha a versenyt nem lehet megrendezni. Pénzvisszafizetés, kompenzálás mittudomén. Az igazi szívás az F1-es futamon volt amikor csak hatan (ha jól emlékszem) köröztek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6607 üzenetére
igen?
ez nekem új
ha jól emlékszem a suzukihoz ment volna, csak hát amig a többiek 2-3 milkóért nyomják egy évben, ő 20at akart vagy hogy is volt pontosan..
ő menne nicky helyére?? honnan az info?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
S W A T
senior tag
Én onnan nézem hogy nem mindenki kőgazdag ugye.... ki tudja ki mennyít spórolt miről mondott le a jegy áráért.
Na innen nézve sztem szemétség hogy közli a versenyző ő márpedig nem megy ki.
De természetesen azt is megértem miért mondta.
-
S W A T
senior tag
Ezért mondtam hogy meg is értem meg nem is.
Azért gondolom nem kis pénz volt a belépő.
Egyébként az amcsik ezt sem tudták rendesen megcsinálni.....
Miért képtelenek rá ott volt pl mikor a kis Schumi-t negyedóráig utaztatták a mentőben.....
A viharról természetesen nem a szervezők tehetnek. .
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
válasz Integra #6606 üzenetére
pedig kinn volt. én is pontosan tudtam mikor kell nézni.. na mindegy már.
Rossi megtagadta a motorozást a viharban
Meg is értem meg nem is.
Nem értem meg azok szempontjából akik fizettek a jegyért.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6600 üzenetére
csak győzzék kifizetni
-
törölt tag
Ez nem igaz...a dologban az igaz, hogy a mezőnyben volt jobb motor mint Rossi Yamaha-ja, a HRC motorok, és az első futamokon még a félgyári Honda is valszeg jobb volt.
..és azt a Yamaha-t sem szabad összekeverni az előző évi Yamaha-val, amin még Biaggi és Checa feszültek.
Amikor Rossi és Burgess átjöttek a HRC-től rendesen átgyurták a motort, eleve vagy 3 motorblokk variát kukáztak. Az hogy végsebességben láthatóan gyenge volt az nem kell megtévesszen. Egy kanyarvadász gépet raktak össze, egyrészt mert Rossi-nak ez az erőssége, másrészt meg ők tudták a legjobban hol van esélyük megverni a HRC-t....Jeremy Burgess fejlesztette azokat a világverő motorokat Gardner-Doohan és Rossi alatt...és aztán szépem rakták bele a motoerőket is. Az a motor az első futamokon egyértelműen gyengébb volt mint a Honda, aztán később vagy majdnem olyan jó, vagy pedig uolyan jó csak másként.
Rossi a Kawasaki-val, Suzuki-val nem lenne harcban a VB címért....pláne félgyári motorral.
Ezt kijelenteni gyakorlatilag egyenértékű azzal, hogy kétballkezesek ülnek a többi motoron, ami természetesen nem igaz. -
S W A T
senior tag
válasz Integra #6590 üzenetére
Mielőtt írsz basszus gondolkodhatnál. Az eurosporton azért atlétika volt mert visszalőtték a rajtot és a versenyzőket a rajtrácsról tolták ki. Az eurosoport legalább 4szer kiirta hogy közép európai idő szerint 20:55-kor kezdődik a MotoGP és azt követi a 250. (akkor még úgy volt hogy megtartják) szóval tiszta idegelődés és lövöldözés helyett tájékozódhattáél volna
Az M1-el eggyetértek nem értem minek szerezték meg a jogot a közvetítésre ha egyszer sok műsort előbbre tartanak. Reméle, jövőre nem kapják meg a jogot RTLklub legalább rendesen adná.....
Euro sem adta? Az durva. Mé' nem nézted neten?
De-de bezony adták csak a felvezető rizsát már lenyomták jóval előbb ezért csak a futamra kapcsoltak át.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #6600 üzenetére
Igen ez a Spies nekem is szipmi lett.
Mas: Talmat megmutik, remelhatoleg mar Japanban ismertelten tud versenyezni. Gondolom ez elkerulhetetlen volt. Jobbulast neki.
Nicky jol ment, csak a gumik a vegere elfogytak, ha nem intik le a versenyt, Lorenzo 3 kanyar mulva megelozte volna. De hogy Dani megint merre jart...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Gorilla Sports Súlyzópad + 100 kg-os súlyzó készlet
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- USA vaporizer PAX 2