Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Az a gond, hogy ha egyszer el kezdenek valamin túllépni, akkor elég gyorsan követik mások is, ha az ajánlott már 16+ lesz, akkor minek foglalkozzanak az optimalizációval, hogy elég legyen a 16... sajna minden területen ez figyelhető meg. Azért is írtam, hogy egyelőre kevés játék van, aminek több kell, mint 16GB, de ha csak egy ilyennel játszol, akkor nincs más, mint a memória bővítés vagy a játék hanyagolása.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Kinek mi a tökéletes. Nekem már attól herótom van ha valami nem 120FPS-el megy és az jó sok játék még DLSS-el is egy 4070 S-el.
Nyilván nem a max FPS-ről van itt szó hanem az átlagról.3080-as időmre visszaemlékezve sem volt minden rózsás bár akkor lehet még meg voltam elégedve a 60-al is.
Amúgy van olyan játék amihez kevés a 12GB VRAM 1440p-ben méghozzá a 4K-ra felmodolt Skyrim.
A játékba belépve 1 perc után már szaggat a game aztán kidob asztalra.
Ez 2K textúrákkal nem történik meg."65 colon az 1440p már nagyon kevés"
Ezt nem tudom kitől hallottad Dragon, de én 65 colon tolom 1440p-be és tökéletesen éles a képem még akkor is ha erre rá kell tolnom a DLSS Balanced-et. A titka az, hogy nem 1 méterre kell ülni a TV-től meg nem valami gagyi kínait kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest