- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsip
addikt
Ezzel lehet érdemes volna foglalkozni most h. a DDR5 fog felfutni Zen5-el ismét...
Csak kellene néhány tuti tipp:
- Gigabyte X570 Gaming X alaplap (az X570-es széria legaljának írták, meg h. a jobb B550-esek is elpicsázzák, ha minden igaz...),
- 5800X3D-vel,
- RTX 2070 Super-rel.
- Ja és Dark Rock Pro 4 hűtővel, ami alá csak az fér be, ami alacsonyabb a sokéves átlagnál.
- RGB ne legyen! -
ricsip
addikt
-
KROK640
nagyúr
Igen, sajnos ez nagyon jellemző egy ideje az apróra, sőt, néha az is előfordul, hogy a használt cucc még drágább is, mint a bolti új garanciás. A megfejtés : azért mert az szeretve volt. Jah és tesztelve is
Ugyan ki kockáztatna egy új, bontatlan 3 év garanciás termékkel, mikor 1-2%al olcsóbban bizonytalan előéletű garancia mentes jól kitesztelt példányt is foghat? -
KROK640
nagyúr
Persze, hogy megvannak. Meg bizonyos játékok már indítás után az adott gyártó logojával jelezték, hogy melyik VGA gyártó is álll közel a szívükhöz (különösen az NVidia járt ebben élen). Sőt, ma sem ritka, pl a Farcry 6 rendszeresen az arcomba vágja, hogy vettem volna inkább AMD VGA-t.
DE : Ott mégis gyakorlati haszna volt ennek, hiszen nem egy benchmark volt több pontra hackelve, hanem konkértan az a játék amivel játszottál, ment sokkal jobban, és ez adott esetben neked mint játékosnak jó volt, a gyártónak meg selling point lehetett. Különösen régen, (1999-2003) mikor konkrétan 1-1 játékhoz vettem VGA-t. (Mire végigvitted a játékot a VGA-d úgyis elavult volt --- gondold csak el a TNT2 és a GeForce 3 között, mindössze 1,5 év telt el; és kb olyan ég és föld volt a két kártya egymáshoz képest, mintha a GTX950 2GB-os kártyámat hasonlítgatnám az RTX 3060 12GB-omhoz, csak most éppen 1,5 helyett éppen 6 év telt el a két kártya között) -
Lokii
aktív tag
Hát én 2-3 évesen még később MOH AAval toltam COD1 Marble Blast Gold Afrika Kórps True crime la vs desert rats trainz 2006 gangland spore (oké csak egy pár 2002-3-4as cím van de úgy értem hogy az éra)
stb szóval én kifejezetten szeretem is . Nálam textúra jobbá számít speciel talán
Ja és 18 wheels of steelek főleg hard truck meg pedal to the metal na mindegy eléggé sok xd GTA helyett meg True Crime ami egy Jackie Chan játék szóval eléggé vicces
-
ricsip
addikt
A Nightdive studio csapat kihozta az elmúlt 5 évben csomó 90-es évekbeli régi kedvencem remastered verzióját
Quake 1-2
Forsaken
Rise of the triad
Dark Forces 1
Turok 1 (meg a 2 , 3 de azokkal sosem játszottam anno)
System shock (ez is kimaradt anno)Vagy a rengeteg felextrázott más régi játék:
pl Heretic 1 felcicomázva minden modern post-processing szir-szarral: https://youtu.be/lhpojVc-Ins
Vagy akár ott vannak a sok mostani retro-boomer-shooter:
Prodeus
Suplice
SelacoEzekkel röhögve elboldogul ezer éves gpu is, a fun factor mégis ott van.
-
Varázslóó
senior tag
Persze minden 2éves termékre ezt írjàk, hogy az ezer éves szar.
Én megtartom dísznek akàr de nem adom el. 640ezer volt az àra pont 4000szétia bejelentése elött. Beszoptam vele sajnos.
De én bontottam ki és nem bànyàsz szart vettem.kis gépbe jó lesz amíg működik. Durva ha nem veszem meg még 4090 is vehettem volna az àràból jó időbe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kevesebb modulból jobb órajel @ időzítéseket lehet kihozni. Ha meg két DIMM slotod van, mint itt, akkor nincs sok választásod, quad és octa channeles lapba meg 4/8 darabot rakunk.
Nálam is csak úgy telt meg, hogy hetekig/hónapokig reboot sem volt.
Vivaldi, Brave, Edge, Firefox, néha Pale Moon és Tor (de van fenn Chrome is, bár nem tudom, minek), Spotify, Discord, Skype, Thunderbird, Vuze, Fan Control, HD Sentinel, NotePad++. Ezekre gyakran rájön több instance Irfanview és VLC, Paint.NET, néha WinAmp, meg Screamer Radio (heti egyszer Photoshop). Plusz, ha játszom, DSDA-Doom, esetenként OBS Studio, bár olyankor pár dolgot kilövök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest