- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Bizony nem volt rossz
2006 szeptembere azt hiszem.
2007 decemberében pedig 250GB-os HDD-t tudtam 12500ft-ért.3TB SSD nem lenne rossz, de igazából szerintem ez is duplázódik leginkább, az előző kapacitáshoz képest. Az áraknak meg van hová csökkenniük még, 2TB felett el sem gondolkodnék egyelőre SSD-n.
-
KROK640
nagyúr
Ha 23 éves vagy, akkor 1-2 évesen kezdtél 80GB-val? (és nagy miújság volt, mert 2002 vége 2003 eleje volt a 80GB meg a 120GB időszaka)
vagy mostanában volt ekkora HDD-d és ... akkor meg nem volt olyan nagy szám már
Vagy 23 éve kezdted (és ki tudja hány éves vagy)?Nekem kicsi winyókból nem nagyon maradt az 1TB alattiakat szanáltam/eladtam, valahol van egy 320GB-os meg egy 160-as, de azok is csak a retro gépekhez, egyébként 1TB alatti HDD-m már nincs, sőt abból is már csak kettő.
-
ViZion
félisten
Mohaa az single is jó volt, meg PS-en osztott képernyőn is játszottuk ezt, azt hiszem...
Első gémer nyaram anno a Pool of Radiance-ra ment el (jéé, van Steam-en). Meglett C64-hez a floppy és annyi...
PC korszakban mindent is toltunk, amit meg tudtunk kaparintani. Deus Ex-re barátom beszélt rá, nem teteszett a grafika, de a történet miatt uhh... volt pár újrajátszás. Stalkerek megint odaB-tak a szabadidőnek, főleg a SoC a sok moddal...
Majd a Battlefield-ek, a 2142-ben napi 8h felett volt az átlagom, akkor tudtam, h baj van...
Szerencsére a sok csaló miatt a BF3-nál elengedtem, ahogy a többi lövöldét is.
Morrowind volt még, amibe rengeteg órám van, meg a Fallout 3, a négy már kevésbé volt érdekes. Ohh, és a Halo... single és multi is rengeteg idő ment rá. Meg az űrszimek, Freelancer és hasonlók... Warframe is volt sokáig, de ott annyira az újakra koncentrálnak, h nekem már unalmas volt. MechWarrior jó volt, de ott meg a fizetőseket tolják, 2-3 havonata vásárolni kell, vagy ledarálnak. Ghostwire Tokyo majdnem végigvittem, de annyira elhúzták a végét, h nem is tudom, mikor indítottam el.
Subnautica 1 nagyon tetszett, fiam kicsit lehúzta a 2-t, el sem indítottam...
Most a Ghostrunner kap egy esélyt, hátha jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest