- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
zebra_hun #65 üzenetére
Oké oké én mindent elhiszek neked, de sajna a tesztek nem ezt mutatják hanem azt, hogy még a 3090-et is leveri az OC nélküli 4070 S.
Ja és nem a statikus semmirevaló 3D márk eredmények érdekelnek hanem a JÁTÉKOK mivel arra való egy VGA.
Ja és a 4070-et is ugyan úgy lehet húzni az enyém is +165Mhz-en megy az NV App jóvoltából.Na húzok innen mert még a végén azt is megmagyarázzátok, hogy egy OC-zott 3080 TI erősebb mintegy 4080.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
zebra_hun #61 üzenetére
Aha szóval downgrade-eljem a mostani VGA-t azért, hogy egy szénné modolt 2016-os játék elmenjen rajta.
Ja meg dobjam el a frém gen-t is mi?Még egyszer ide teszem ezt a képet jól nézd meg:
#63 Varázslóó:
~3 méterre vagyok a TV-től és egér + bill-el tolom. Soha nem találnád ki hogy csinálom. Egyet segítek nem az ölembe van a cucc. -
NvidiaRTX
őstag
Kinek mi a tökéletes. Nekem már attól herótom van ha valami nem 120FPS-el megy és az jó sok játék még DLSS-el is egy 4070 S-el.
Nyilván nem a max FPS-ről van itt szó hanem az átlagról.3080-as időmre visszaemlékezve sem volt minden rózsás bár akkor lehet még meg voltam elégedve a 60-al is.
Amúgy van olyan játék amihez kevés a 12GB VRAM 1440p-ben méghozzá a 4K-ra felmodolt Skyrim.
A játékba belépve 1 perc után már szaggat a game aztán kidob asztalra.
Ez 2K textúrákkal nem történik meg."65 colon az 1440p már nagyon kevés"
Ezt nem tudom kitől hallottad Dragon, de én 65 colon tolom 1440p-be és tökéletesen éles a képem még akkor is ha erre rá kell tolnom a DLSS Balanced-et. A titka az, hogy nem 1 méterre kell ülni a TV-től meg nem valami gagyi kínait kell használni. -
NvidiaRTX
őstag
4K? Még 2K-ban sem játszunk manapság hiába van millás gépünk.
DLSS, FSR. Ezek kiirtják a natív felbontásokat jó ha meg van a fullHD manapság egy 4080-al RT-vel.
Annó tudtunk natív 4K-ban játszani 60FPS körül igaz akkor még nem volt RT. Ezt most el kell felejteni a komolyabb játékoknál.
Na jó azért van még ahol meg van annyi igaz kell hozzá egy tápkábel égető VGA. -
NvidiaRTX
őstag
Nem veszek mer má van bö bő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest