- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
G.Skill ramokat szoktam venni, hozzák, ami rájuk van írva.
ryzen 5 2600 16 Gbhez elég volt a 0,9 V Soc rész, 5600X és a 32 GB ezzel fagyott. Egyelőre 1,0 V 3333 GHz cl16, mert a proci is új, állítgatom, így a ramra nem kell figyelni. Ha van a cpunal stabil, akkor megint rámegyek a 3600 cl16ra. Gyanítom soc több fesz kell. Olcsó is, gondolom azt nem kell húzni, de vannak komolyabb hűtővel is. -
ViZion
félisten
válasz
Dragon3000 #103 üzenetére
Igazán az aprós árak... ehhh. Vannak ólcsón CL 18 vagy még durvábbak, és vannak a kvázi normálisabb ramok, alig 5-10%-al bolti ár alatt...
Néztem is, h hirdetett 16 GB ram kb. 3000 Ft-vel drágább boltban, fuvar itt is lenne, de gari nem. Érdekes.
Pl. Kingston 32 GB aprón 25k, boltban ua. 29k
G.Skill 2×16 GB aprón 23900, bolti új 24500... -
ViZion
félisten
válasz
Dragon3000 #100 üzenetére
woww...
olcsóbb lenne venni még 2×8 GB-ot apróról... -
ViZion
félisten
DDR4 3200 CL16 vs 3600 CL16 Ryzen 5 5600 CPU. Lenne érezhető különbség?
Megéri a +10k-t vajon? Gyerekek játszanak (mindenfélét, Halo, GTA V, CS:GO, stb... ), amivel én játszok néha, ott a jelenlegi 3000@CL16-al sincs bajom, nem az a bottleneck. -
-
ViZion
félisten
Mohaa az single is jó volt, meg PS-en osztott képernyőn is játszottuk ezt, azt hiszem...
Első gémer nyaram anno a Pool of Radiance-ra ment el (jéé, van Steam-en). Meglett C64-hez a floppy és annyi...
PC korszakban mindent is toltunk, amit meg tudtunk kaparintani. Deus Ex-re barátom beszélt rá, nem teteszett a grafika, de a történet miatt uhh... volt pár újrajátszás. Stalkerek megint odaB-tak a szabadidőnek, főleg a SoC a sok moddal...
Majd a Battlefield-ek, a 2142-ben napi 8h felett volt az átlagom, akkor tudtam, h baj van...
Szerencsére a sok csaló miatt a BF3-nál elengedtem, ahogy a többi lövöldét is.
Morrowind volt még, amibe rengeteg órám van, meg a Fallout 3, a négy már kevésbé volt érdekes. Ohh, és a Halo... single és multi is rengeteg idő ment rá. Meg az űrszimek, Freelancer és hasonlók... Warframe is volt sokáig, de ott annyira az újakra koncentrálnak, h nekem már unalmas volt. MechWarrior jó volt, de ott meg a fizetőseket tolják, 2-3 havonata vásárolni kell, vagy ledarálnak. Ghostwire Tokyo majdnem végigvittem, de annyira elhúzták a végét, h nem is tudom, mikor indítottam el.
Subnautica 1 nagyon tetszett, fiam kicsit lehúzta a 2-t, el sem indítottam...
Most a Ghostrunner kap egy esélyt, hátha jó... -
ViZion
félisten
Nem kell több száz fül sajnos... nekem is a böngésző meg-megnyikkan, mert kevés a memória...
gyors lista, h mi az alap:
gmail: 190 MB, Proxmox: 75 MB, AdGuardHome: 45 MB, CasaOS: 85 MB, Home Assistant: 130 MB, PH!: 180 MB, YT: 155 MB (esetenként több oldal is)
...Aliexpress, 5 perc "pick 3" böngészéssel: 2,6 GB...Gondoltam, h csak jobb lenne mini ITX, meg DDR5... de az árakat nézve marad az mATX és a DDR4
Azt a 150-200k-t nem költeném gépre most.
2×8 GB van, vegyek mellé ugyan ilyen 2×8 modult, vagy ezt eladni és inkább 2×16 GB a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest