Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #59 üzenetére
Nekem a 60FPS bőven jó. Amikor én kezdtem a PC-zést, sokszor low-on a 24fps-nek is örültünk, sőt, eljátszogattam még 18-20fps-el is. Mindezt akár 640×480-ban, a 800×600 már a nagy felbontás volt, 1024-et meg még az asztalon sem szívesen használtam, mert akkor csak 60Hz-et tudott a monitor, ami bántotta a szemem.
Igen, ez még a CRT korszak volt, ahol kicsit másabb ez az egész, de jelenleg 144Hz-es FHD monitorom van, és szerencsére hozzá elég erő is, de 60FPS nekem bőven elégle szoktam lockolni anynira, és még az autóveresenyek is teljesen élvezhetőek.
12GB VRamot sem találtam még semmihez sem kevésnek, de az általad említett 4K-ra felmodolt Skyrim nekem kimaradt, nem igazán érdekel. Plusz eltudom képzelni, hogy át lehet lépni a 12GB-ot, de manapság FHDben egy átlagos játék még nem fogja.
-
válasz
NvidiaRTX #66 üzenetére
Ezek a tesztek semmi szarok. Mutasd a játékbench eredményeket.
3DMark legalább normális, nincs ilyen-olyan beállítás, az van amin fut, kész.
Tehát aki a 3DMark-ot lenézi, totál hozzá nem értő.
Forza 4 és 5 megvan, HZD, SotTR. Ezek direkt Bench miatt vannak. Eredeti vmelyik preset.
"szénné modolt 2016-os játék elmenjen rajta"
Ez mit jelent? Érintetlen minden.
3DMark a lényeg, azokból mutasd már be mit tud a 4070 super. Ott nincs semmi ákom bákom. Állok elébe. -
-
-
DaVE-1
senior tag
-
Varázslóó
senior tag
válasz
NvidiaRTX #28 üzenetére
DLSS3 al nem csoda ha jobb az új széria.
De nekem ez a felskàlàzàs minősege nem jön be.
Még az a hazugság se hogy 3.0 nem megy 3000szériàval de 3.5 meg igencsak így tudjàk eladni.
Majd 5090 ét megveszem inkàbb. De ez a pancser parasztvakítàs nem jön be.2020tòl 2022ig elvoltam a sima 3080 al
szép àrak voltak
-
Varázslóó
senior tag
válasz
NvidiaRTX #22 üzenetére
7800X3D vel megtàltosodott a VGA
5900X el eléggé vissza volt fogva a kàrtya. Olyan 30% javulàst kaptam 1440p be
eléggé szépen visz mindent. Azt sokan elfelejtik hogy a 384bit miatt sokkal terhelhetőbb a kàrtya mint egy 192-256bites hasonló erővel egy 4070 Ti pl.. 4K videó tenderelésről nem beszélve ahol sokkal lassabb egy 4070Ti ismert a mem busz kisebb.
jah és 12GB se fogyott még el, 384bit miatt gyorsan pörög a Vram nehezen fogyhat el.
192 bit lenne lehet döcögne és gond lenne a 12Vram.
5000Szériàt megvàrom és megy a kisebb gépbe a 3080Ti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest