- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
koháry
tag
válasz
misike.83 #3321 üzenetére
Jó neked, én ma kérdeztem rá, hogy Monoron mikor kezdik el a melót, de most már ellentétben a idáig adott rutin válasszal, hogy folyamatban van a kiépítés, már azt írták, hogy nincsen információjuk, majd értesítenek.
"Köszönjük érdeklődésedet!
Jelenleg nincs információnk a szolgáltatások kiépítésének időpontjáról, amennyiben az általad említett címen is elérhetővé válik kábeles szolgáltatásunk, szórólapon értesítést küldünk és üzletkö
tők fogják megkeresni a leendő előfizetőket.Üdvözlettel:
DIGI"Nem lesz ebből idén semmi az biztos, kár volt rájuk számítani.
-
BBéci
legenda
válasz
misike.83 #3293 üzenetére
Szavaidból csak arra tudok következtetni, hogy abban a stúdióban legfeljebb a kábeleket rendezgeted, annyira süt belőlük a hozzánemértés.
Szakember soha nem használná a "stúdió hangfal" kifejezést, hanem pontos nevet és típusszámot írna, mert ahány stúdió, annyiféle, de ezek szerint nem engedtek a hangdobozok közelébe, hogy leolvashasd róluk.
A házimozi rendszereket lakószobai elhelyezésre és használatra tervezik, természetesen némi akusztika javítás azokban is elengedhetetlen, ha jó hangzást szeretne valaki. Teljes hangszigetelés mellett még beszélgetni sem kellemes, pláne zenét hallgatni, filmet nézni. Aki járt már moziban, hangversenyteremben az tudja, milyennek kell lennie.
Meséld már el, mely filmeket forgatták Panavision helyett IMAX kamerával! Az új Batmanból talán 40 percet, de ebben nem vagyok biztos.A UPC monnyon le!
-
BBéci
legenda
válasz
misike.83 #3290 üzenetére
Annyira el vagy tájolva, hogy az már fáj.
Hogy jön de az IMAX kamera? Szó sem volt 3D-ről. Ki beszélt a tévé hangszóróiról?
Ha nem hallod az MP3 és a WAV közti különbséget, akkor a rendszered felbontása vacak, de az nem a formátumok hibája. Miért nem jut el hozzánk az eredeti? Szerinted más kerül a Magyarországon kapható Blu-ray lemezekre?
A házimozi rendszerek nem jók arra, amire kitalálták őket? Mégis melyikre gondolsz konkrétan? Tucatnyi példát sorolhatnék,kezdve a saját rendszeremmel.
A magyar szinkron hangminősége teljesen eltér az eredetitől. Be is b@szna, ha csak a center sávban lenne eltérés. -
kabelmania27
félisten
válasz
misike.83 #3216 üzenetére
Lehet, hogy csak átmeneti a hiány, ha sokan váltanak dvr-ről mediacardra lesz elég szabad dvr box.
Valakinek sikerült jóárasítani a digital bronze havidíját 4778,25Ft-ról (amikor viszavittük a konvertert 2009-ben hűség nélkül lehetett digital bronze-ra váltani) 3550Ft-re? -
kabelmania27
félisten
válasz
misike.83 #3214 üzenetére
Van akinek a meglévő UPC vagy T a legjobb
Ha a UPC visszirányusítaná a hálózatát 120/10 (vagy ennél is több) lenne a max.
3460Ft-os havidíj elfogadható a 10Megabitért cserébe, a box tökéletes képet ad,hang nem akad, csatornakiosztás tökéletes, analóg is jó, telefon nem zajos (megfelező 2500Ft, most már 2946,4Ft)
Három szolgáltató közül mindenki azt választhatja, amelyik számára a legmegfelelőbb. -
banhammer
veterán
válasz
misike.83 #3156 üzenetére
Azt nem.
Mondjuk elég erősen bandzsítottam volna ha a nő kinyomtat nekem 54 oldalt, hogy itt az ÁSZF.
Nem tudom mi történt volna ha azt az 54 oldalt nekiálltam volna elolvasni a szerződés kötés előtt a kirendeltségen.
Én arra tippelek, hogy a szerződésben lévő bő másfél pici betűkkel telenyomtatott oldal az 54 oldalas ÁSZF kivonatos formája.
Ember legyen a talpán aki a különböző szerződéseket fejből keni, vágja.De annál szerintem felelősebben jártam, hogy mindent az "Itt, meg ott tessék aláírni." kérés után vakon, birka módjára, "mindegy nekem, csak legyek már túl az egészen" hozzáállással aláírok.
-
DuplaZso
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest