- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
bronze solo 5490 helyett 4680 lett stb
-
Dictator^
veterán
Ilyenkor mindig egy szóharc jut eszembe, amikor nem lehet valakit meggyőzni az ellenkezőjéről. (Az első fél akit nem lehet megyőzni, a másik, aki mégis megprobálja, de felesleges)
"Ravasz az agy és két füstölgő puskacső-ből"
-Rohadt északi köcsögök!
-De utálom ezeket a déli buzikat!
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
dijnetre kell regisztrálni és akkor egyszerűbb a számlafizetés és még 5pontot is kap az ember számlánként a shell pontgyűjtő kártyára amit le lehet enni a mekiben
Össze lehet kapcsolni az otp, cib és erste netbank rendszerekkel és így ingyenes az átutalás, illetve netes fizetésre alkalmas bankkártyával is ingyenes a befizetés
Albérletbe később fizettük be a netet küldtek, emlékeztetőt postán, de akkor még nem regisztráltam a díjnetre az albi netet. -
Dictator^
veterán
Szintúgy, bár voltak gondok vele, de szerintem minden szolgáltatónál van.
Az ADSL kapacítás bővítésről ezt az infót kaptam a UPCtől:
Ezek az üzenetek a hálózatunk karbantartásáról, bővítéséről, javításáról adnak tájékoztatást. Jelen esetben olyan hálózati eszköz csere történt, ami a 29-es körzet egészére vonatkoztatva stabilabbá és kiegyenlítetté teszi az ADSL szolgáltatásunkat a kapacitása bővítésével.
-
Dictator^
veterán
Én is fent vagyok, 2009 környéke óta, de még az aszfaltos torrenten is láttalak néha, pont oda kommentelgettél , ahol én is olvastam
Asszem valamilyen rallys 5gen civic képed volt bent, gifben..Ja, hogy válaszoljak , jó a memóriám
Sajnos Újlengyelről nincs infók, Üllő ugrott be, ott már van kábelnet.
-
-
Anonymus X
tag
Idén lesz 4 éve, hogy előfizetőjük vagyok. Azonban mikor lejárt a hűségidőm, akkor mindig megnéztem, hogy jobban járok-e azzal, ha újabb 1 évre elkötelezem magam, netán csomagot váltok. 2010 november környékén hirdették meg azt az akciót, amiről beszélek. Jobban jártam azzal, hogy nagyobb csomagba léptem (2,5 Mbitről 8 Mbitre) és újabb hűségidőt vállaltam, mintha maradtam volna a 2,5 Mbitnél hűségidő nélkül. Most meg pont fordított a helyzet, nincs miért hűségidőt vállalni, mert jobban jövök ki jelenleg, mint egy új előfizető.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest