- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
supercow
őstag
Minden nagyobb áruházban a műszaki osztályon, TVkhez is jó meg egyéb műszaki cuccokhoz, én a Cora-ban láttam valami 1600 Ft körüli áron egy flakon. Amikor kinyomod akkor habosodik a cucc, nem folyik be a káva mögé, van idő elővenni a rongyot :D
A neve Screen 99 (fehér spray, kék betűvel ferdén írva a név), de szerintem más is gyárt ilyesmit, hardverboltban is rákérdezhetsz monitorpucolóra. Ja és van törlő formában is, kb. mint a nedves törlőkendők a gyerekekhez. -
napos2600
tag
en belinea-val birok es idegbaj kerulget engem is ha taperoljak:)
de leeht kapni ilyen klassz kis spray-t meg van ilyen szaraz+nedves torlo kendo azt hasznalom es szepen takarit :)
(a nedves kendot egyszer probaltam meg aztan hagytam is mert csak regadt tole minden es valami otvar rohadt narancs szaga volt :) ) -
supercow
őstag
Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Nekem is Samsung van, és én monitorhoz való sprayt használok, lehet kapni, oldja az ujjlenyomatokat és antisztatizál meg minden.
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :D -
tomcs
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest