- Fórumok
- Monitorok
- Monitor taperolás
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Én a 78ft-met mindíg Clin-nel pucoltam, semmi baja nem volt tőle.
Viszont az új Viewsonic kiskönyve azt írja, hogy alkoholmentes tisztítót használjak, úgyhogy Clin kilőve...
valami spéci monitortisztítót kellene beszerezni, csak még nem volt időm vele foglalkozni, pedig a kslányom mindíg taperolja rajta a pintyeket :D. -
Sanya
nagyúr
Az enyém is hót retek szokott lenni
-
PeliScan
addikt
-
localhost
Közösségépítő
-
rvs
aktív tag
egyébként a monitor takarítókendő, vagy a 2 rétegű puha wcpapír az igazi monitorpucoláshoz. :)
-
supercow
őstag
-
Joseph
tag
Nálunk rendes a takarító néni.
Mindíg jön a domestosos rongyal és végig törli az összes monitort!!!!
Egyszer kapjam el Én az arcát törlöm le vele!!!! -
localhost
Közösségépítő
Minden nagyobb áruházban a műszaki osztályon, TVkhez is jó meg egyéb műszaki cuccokhoz, én a Cora-ban láttam valami 1600 Ft körüli áron egy flakon. Amikor kinyomod akkor habosodik a cucc, nem folyik be a káva mögé, van idő elővenni a rongyot :D
A neve Screen 99 (fehér spray, kék betűvel ferdén írva a név), de szerintem más is gyárt ilyesmit, hardverboltban is rákérdezhetsz monitorpucolóra. Ja és van törlő formában is, kb. mint a nedves törlőkendők a gyerekekhez.Nálam van Boeder Antistatic Cleaner folyadék, btto1300-ért, de nem reklámozom. :)
-
supercow
őstag
Minden nagyobb áruházban a műszaki osztályon, TVkhez is jó meg egyéb műszaki cuccokhoz, én a Cora-ban láttam valami 1600 Ft körüli áron egy flakon. Amikor kinyomod akkor habosodik a cucc, nem folyik be a káva mögé, van idő elővenni a rongyot :D
A neve Screen 99 (fehér spray, kék betűvel ferdén írva a név), de szerintem más is gyárt ilyesmit, hardverboltban is rákérdezhetsz monitorpucolóra. Ja és van törlő formában is, kb. mint a nedves törlőkendők a gyerekekhez. -
napos2600
tag
háj
szóval most veszek majd új monitort, azt hallottam, hogy van a monitor képernyőjén egy halványkék színű réteg, ami véd a por leragadás/ fényvisszaverés csökkentésére szolgál. Haverom mesélte, hogy letaperolták a monitorját, és ha letörölte, jött együtt vele le ez a réteg és le is törölte, állítólag azon a helyen kicsit más színű a kép, illetve rászáll a por.
ez csak samsungnál van , vagy más márkáknál is?
illetve tapasztalatok?en belinea-val birok es idegbaj kerulget engem is ha taperoljak:)
de leeht kapni ilyen klassz kis spray-t meg van ilyen szaraz+nedves torlo kendo azt hasznalom es szepen takarit :)
(a nedves kendot egyszer probaltam meg aztan hagytam is mert csak regadt tole minden es valami otvar rohadt narancs szaga volt :) ) -
ödönke
aktív tag
Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Nekem is Samsung van, és én monitorhoz való sprayt használok, lehet kapni, oldja az ujjlenyomatokat és antisztatizál meg minden.
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :Dhol lehet kapni ezt a sprayt és mi a neve és mér pont samsunghoz való, tegyek még fel kérdést?:)
-
Troll
tag
Most jött pár új iMac, adtak hozzá pöpec kis zsepiket, valami bolyhos anyagból. Nagyszerűen leszednek minden szennyeződést a monitorról, még vegyszer sem kell hozzájuk.
-
Lunatic
aktív tag
Én is mindig idegrázást kapok, ha valaki módszeresen böködi a monitoromat..:)
+ a hugom szemüvegtisztító spray-e. -
ödönke
aktív tag
Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Nekem is Samsung van, és én monitorhoz való sprayt használok, lehet kapni, oldja az ujjlenyomatokat és antisztatizál meg minden.
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :D765mb ilet tervezek én is venni
-
supercow
őstag
háj
szóval most veszek majd új monitort, azt hallottam, hogy van a monitor képernyőjén egy halványkék színű réteg, ami véd a por leragadás/ fényvisszaverés csökkentésére szolgál. Haverom mesélte, hogy letaperolták a monitorját, és ha letörölte, jött együtt vele le ez a réteg és le is törölte, állítólag azon a helyen kicsit más színű a kép, illetve rászáll a por.
illetve tapasztalatok?Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :D -
rvs
aktív tag
használj BS Platinum Lakkprotektort, az még akkor is megvédi a monitort, ha légpuskával lövöldözöl rá! :DD :DD
egyébként én lemaradtam az ilyen rétegekről.. -
tomcs
őstag
háj
illetve tapasztalatok?szinte lehetetlen dolog elkerulni egy monitor osszefogdosasat, az emberek 99%a ha ramutat valamire hozza is er a felulethez. meg aztan por is raszall, minden, szvsz nem valoszinu hogy ez valami fontos vagy ha igen akkor meg gyartashiba mert lefelejtettek a strapareteget.
-
ödönke
aktív tag
háj
illetve tapasztalatok?
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Monitor taperolás
- (téma lezárva)
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Black - Megkímélt állapot - 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest