- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Jaja, nekem 4.1, de én is ezt írtam, hogy így faszássan üzemel, csak a TV miatt aggódom. Nem
lehet kínja a magas freki? -
isapeti
aktív tag
Kösz a segítséget! Viszont annyit sikerült még elérnem, hogy a TV-t másodlagos megjelenítônek
állítottam be, így 85 Hz-en megy a monitor. A TV viszont eléggé bír vibrálni ilyenkor, de pl.
filmnézésnél nem zavaró. Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tehet ez kárt a TV-ban (csak azért
kérdem, mert ahogy írtad, 2 féle jel nem mehet ki a kártyáról, ergo a TV most 85-öt kap). -
dr. rozmark
tag
Ez van! Bele kell törődj!
Az ok az, hogy a TV képfrissítési frekvenciája (azt hiszem) 60 Hz, és amikor klónozol, azaz a tévén is a monitor képét jeleníted meg, a kártya a monitorra is csak 60 Hz-es frissítést küld, mert szegényke nem tud két eszköznek kétféle jelet küldeni. Ilyenkor pedig a gyengébb, azaz a TV győz.
Állításomat a következőképp ellenőrizheted: TV-out csatlakoztatás nélkül vedd le a monitor képfrissítési frekvenciáját 60 Hz-re. Ugyanazt kell tapasztalnod.
Lehet azonban egy másik megoldás, de nem tudom, működik-e. Ha a TV-re nem a klón jelet küldöd, hanem kinevezed elsődleges megjelenítőnek, a monitort a másodlagosnak. Az általam ismert videókártyák viszont csak az elsődleges monitoron tudnak filmet megjeleníteni, tehát a lejátszóprogram keretét a monitoron csak egy sötét folt fogja kitölteni. Így viszont eléred azt, hogy míg valaki a tévén filmet néz, addig Te a monitoron normális képfrissítés mellett dolgozhatsz. -
isapeti
aktív tag
Szóval: Connect3D ATi Radeon 9200 (nem SE) 64 megás kariról van szó. Ha rányomom a TV
outra a kábelt, a monitor képe összenyomódik, elcsúszik balra, és még párna alakú is lesz. Ha
lehúzom, úgy marad a kép, de ha korrigálom, nem mászik el újra, csak ha ismét ráküldöm a
TV-outra is a madzagot. Arra gyanakszom, hogy gyenge lehet a jel, de ezzel nem bírok
megbarátkozni. Mit tudtok javallani?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest