- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Jaja, nekem 4.1, de én is ezt írtam, hogy így faszássan üzemel, csak a TV miatt aggódom. Nem
lehet kínja a magas freki? -
isapeti
aktív tag
Kösz a segítséget! Viszont annyit sikerült még elérnem, hogy a TV-t másodlagos megjelenítônek
állítottam be, így 85 Hz-en megy a monitor. A TV viszont eléggé bír vibrálni ilyenkor, de pl.
filmnézésnél nem zavaró. Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tehet ez kárt a TV-ban (csak azért
kérdem, mert ahogy írtad, 2 féle jel nem mehet ki a kártyáról, ergo a TV most 85-öt kap). -
isapeti
aktív tag
Szóval: Connect3D ATi Radeon 9200 (nem SE) 64 megás kariról van szó. Ha rányomom a TV
outra a kábelt, a monitor képe összenyomódik, elcsúszik balra, és még párna alakú is lesz. Ha
lehúzom, úgy marad a kép, de ha korrigálom, nem mászik el újra, csak ha ismét ráküldöm a
TV-outra is a madzagot. Arra gyanakszom, hogy gyenge lehet a jel, de ezzel nem bírok
megbarátkozni. Mit tudtok javallani?
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest