- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
atus
senior tag
Azért ez nem egészen a kábelek számától függ szerintem. Párhuzamos kábelben is egy kazalnyi tű van, és mégse kötheti meg a FireWire cipőfűzőjét se, optikai kábelről nem is beszélve.
Elvileg lehetséges lenne szerintem, olyan 50mb/s már talán elég lenne. Ha egy megapixeles információval számolunk (pl 1280*960), 40 kép/s frissítés mellett, akkor a fenti sávszél már elég lenne. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ez gyakorlatban megoldható-e. -
bdav
őstag
most ez ilyen ''józan paraszti ész'' hsz lesz: a tv és vidi közt kell 1db jelet továbbküldeni (pl. rca dugoval lehet összedugni, abban 1 amin megy a cucc, a másik a föld). a VGA csatinál meg van egy kazalnyi tű, szóval gondolom azt mind át kéne küldözgetni. ez nem gond egy picit?
-
salazol
őstag
Olyat már láttam, ami rögtön SVGA-TV átalakító is volt és a videojelet továbbította 2,4 GHz-en. Gondolj bele, az SVGA jel sávszélessége sokszorosa a PAL videójelének. Ezért nem nagyon hiszem, hogy létezne olyan, amelyik a videókártya kimenetét egy-az-egyben továbbítaná rádióhullámokon.
-
Bobojsza
aktív tag
Ugye van radios billentyuzet meg eger.
De van -e radios monitor. Most nem hulyesegbol kerdezem, mert ugye ez lenne a tokeletes mobilitas, a gep az egyik szobaban a masikban pedig az input output eszkozok, azaz a nyomtato nem, az maradhatna a masik szobaban.
Tehat van-e valami mod a kep radios tovabbiatasara.
?????
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest