- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
Nah. Kicsit utánanéztem és érdekesebb a dolog mint hittem, ahány file-t másolok be annyi féle hibát ír ki (nem található, nem tudja elinditani magát, hiba az inditáskor... valamelyikre hibát se ir csak egyszerüen nem inditja).
A könyvtárszerkezet mélységével nem lehet gáz, de amugy ötletem sincs. -
azzio
aktív tag
ha egy process fogja a fájlt, attól még megnyithatom (többnyire, bár egy sima office dokumentumnál nem hiszem, hogy gondot jelent, ha akárhányszor is meg van nyitva).
szóval ez tényleg valami ősgubanc volt, mert utána még 2x elküldettem magamnak azokat a fájlokat, és ugyanez. és semmit nem lehetett velük csinálni... -
nygma
addikt
az ilyen fájl nem található dolgok egy része valóban fájlrendszerhiba. más kérdés, hogy pl a chkdsk nekem tud érdekes dolgokat csinálni (futtatom, azt mondja, hogy hiba van. jó, chkdsk /f, boot, mire azt mondja, hogy itt nincs semmi hiba.. :) )
a másik probléma az szokott lenni, hogy valami processz fogja azt a fájlt. reboot után tudni kéne ilyenkor is törölni, de láttam én is karón varjút -
azzio
aktív tag
hát azt én sem értem... viszont 3 fájl a vinyómon (szerencsére már nincsenek), amik e-mail csatolmányaként érkeztek, valami formanyomtatványok voltak. hát ahogy szoktam, megpróbáltam közvetlenül az outlook ablakából megnyitni: fájl nem található. jó, akkor elmentjük valahova. elmentettük, fájl ott van, mérete van, dátuma van. akkor nyissuk meg: fájl nem található. jó, töröljük le: fájl nem található. chkdsk meg minden is volt, aztán nem foglalkoztam vele, nemrég meg win-újratelepítés volt, a formatálás eltűntette őket. viszont azok a fájlok garantáltan nem voltak mélyen, egész pontosan egy gyökérkönyvtárból nyiló mappában voltak.
egyébként a joilet formátum már támogatja a hosszabbat is, valóban.
de utánanézek én az ntfs specifikációinak :) -
azzio
aktív tag
lemezellenőrzés, de gyorsan...
valószínűleg valami nem kóser az könyvtár- és fájlbejegyzéseknél, de ezt a chkdsk többnyire megoldja.
arra is gondoltam, hogy esetleg túl mélyre ástad azokat a fájlokat a könyvtárstruktúrában, és ezért túl hosszú az elérési útjuk (NTFS-nél nemtom, mennyi a korlát, CDFS-nél elvileg 256 karakter a teljes elérési útra)
ha hülyeséget mondtam, üssetek... -
Zeck
aktív tag
Ugyanarra a vinyóra másolom csak mondjuk gyökérbe. Jogosultság OK, mivel az egész vinyón ugynaz a jogosultság van, gondolom ez nem lehet gáz.
-
gabe_
őstag
Bocs, hulye pojen.
-
gabe_
őstag
:)
Rúgj bele és káromkodj! -
Zeck
aktív tag
Van egy érdekes hiba winxp alatt (sp1, seagate barra. 7200 vinyó, NTFS)
a probléma a következő: van 1 könyvtár és az alkönyvtárában file-ok, ha elinditom a file-t kiírja hogy nem található, és ha pl. kiírom a könyvtárat cd-re nem is rakja rá a fileokat. De ugyanakkor ha átmásolom a file-okat 1-2 szintel feljebb mondjuk, akkor probléma nélkül futtathatóak lesznek, és az írás után a cd-n is rajta lesznek. Több esetben is felmerült ez a hiba, ha valakinek van ötlete akkor ossza meg velem!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest