- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
ha egy process fogja a fájlt, attól még megnyithatom (többnyire, bár egy sima office dokumentumnál nem hiszem, hogy gondot jelent, ha akárhányszor is meg van nyitva).
szóval ez tényleg valami ősgubanc volt, mert utána még 2x elküldettem magamnak azokat a fájlokat, és ugyanez. és semmit nem lehetett velük csinálni... -
azzio
aktív tag
hát azt én sem értem... viszont 3 fájl a vinyómon (szerencsére már nincsenek), amik e-mail csatolmányaként érkeztek, valami formanyomtatványok voltak. hát ahogy szoktam, megpróbáltam közvetlenül az outlook ablakából megnyitni: fájl nem található. jó, akkor elmentjük valahova. elmentettük, fájl ott van, mérete van, dátuma van. akkor nyissuk meg: fájl nem található. jó, töröljük le: fájl nem található. chkdsk meg minden is volt, aztán nem foglalkoztam vele, nemrég meg win-újratelepítés volt, a formatálás eltűntette őket. viszont azok a fájlok garantáltan nem voltak mélyen, egész pontosan egy gyökérkönyvtárból nyiló mappában voltak.
egyébként a joilet formátum már támogatja a hosszabbat is, valóban.
de utánanézek én az ntfs specifikációinak :) -
azzio
aktív tag
lemezellenőrzés, de gyorsan...
valószínűleg valami nem kóser az könyvtár- és fájlbejegyzéseknél, de ezt a chkdsk többnyire megoldja.
arra is gondoltam, hogy esetleg túl mélyre ástad azokat a fájlokat a könyvtárstruktúrában, és ezért túl hosszú az elérési útjuk (NTFS-nél nemtom, mennyi a korlát, CDFS-nél elvileg 256 karakter a teljes elérési útra)
ha hülyeséget mondtam, üssetek...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest