- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
ha egy process fogja a fájlt, attól még megnyithatom (többnyire, bár egy sima office dokumentumnál nem hiszem, hogy gondot jelent, ha akárhányszor is meg van nyitva).
szóval ez tényleg valami ősgubanc volt, mert utána még 2x elküldettem magamnak azokat a fájlokat, és ugyanez. és semmit nem lehetett velük csinálni... -
azzio
aktív tag
hát azt én sem értem... viszont 3 fájl a vinyómon (szerencsére már nincsenek), amik e-mail csatolmányaként érkeztek, valami formanyomtatványok voltak. hát ahogy szoktam, megpróbáltam közvetlenül az outlook ablakából megnyitni: fájl nem található. jó, akkor elmentjük valahova. elmentettük, fájl ott van, mérete van, dátuma van. akkor nyissuk meg: fájl nem található. jó, töröljük le: fájl nem található. chkdsk meg minden is volt, aztán nem foglalkoztam vele, nemrég meg win-újratelepítés volt, a formatálás eltűntette őket. viszont azok a fájlok garantáltan nem voltak mélyen, egész pontosan egy gyökérkönyvtárból nyiló mappában voltak.
egyébként a joilet formátum már támogatja a hosszabbat is, valóban.
de utánanézek én az ntfs specifikációinak :)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest