- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
chx1975 #1392 üzenetére
(törölve)
(#1393) ViZion: nincs itt kérem semmi probléma. Lehet én sem voltam egyértelmű, de magamnak az volt amit írtam (mivel én írtam
)... Amúgy látod abban viszont neked volt igazad (mint közben chx1975 linkeléséből kiderült), hogy tényleg egy lemezházról lesz szó. Ennyit az én nagy CNC marós álmaimról...
[ Módosította: Kalandor ]
-
imibogyo
veterán
válasz
chx1975 #1384 üzenetére
Viszont van hozzá .dxf exporter és úgy már simán. Sokkal könnyebb a Sketchup-ot használni, mint bármilyen CAD programot. Én már csak akkor ülök oda pl. SolidWorks elé, ha nagyon muszáj.
Azt sem értem, hogy minek ennyire mindenáron a CAD fájl? Ha az a cél, hogy a végeredményt kimarasd, azt majd megoldja a cég, vagy a haver, vagy aki majd kimarja.... Te egyszerűen megszerkeszted a kívánt modelleket, a többit meg majd ő megoldja (általában nulla plusz díj fejében, normális helyeken ugyanis a gyártás tartalmazza a tervezés árát is, ha nem kell a nulláról indulniuk (méretezett rajz, vagy egy normálisan méretezett akármilyen 3D-s modell kell csak, ezekből egy gyakorlott ember 5-15 perc alatt gyártáskész CNC kódot generáltat)...
-
cinemazealot
addikt
válasz
chx1975 #1382 üzenetére
Én javasolnám, hogy az összefoglalóban is említett SketchUp-ot nézd meg, ami egy limitált képességű, de mégis sok mindenre alkalmas és nagyon könnyen kezelhető 3D szerkesztő program, és több mások által már megszerkesztett modell is elérhető hozzá a 3dwarehouse.sketchup.com-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest