- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Goblin12 #416 üzenetére
Mert igazán idegesítő, hogy a Move-val viszi magával az egészet még ha 1 vonal van kiválasztva akkor is.
Ezt nem értem. Mit visz magával? Ha csak egy vonalad van kiválasztva, akkor csak azt az egyet mozgatod. Ha meg felület van kiválasztva, akkor meg csak a felületet viszi magával (természetesen a négy élével). Ugyanez igaz forgatásra, átméretezésre is.
Ez nem egy profi tervező program, együtt kell élni a hiányosságaival. Én ezért szoktam pontos méreteket kiszerkeszteni, amit utólag a "move+tab+pontos méret megadása" kombóval szépen tudok méretezni. Tehát rajzolok mondjuk egy 1000x1000 mm-es négyzetet és ha utólag át kell alakítanom mondjuk 300x1000-esre, akkor move+tab+"-700" a megfelelő oldalra kattintva. Vagy a videóban is látható push/pull eszköz+tab+"-700" felület esetén és ugyanott vagy.
Ha szerszámgépet tervezek én is Solidworks-özök, de alap tervezésekre pont tökéletes a Sketchup. Arról nem is beszélve, hogy azok mennyivel bonyolultabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged