Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
válasz
dragonfx #20903 üzenetére
Ne haragudj, nem néztem a configodat, az állásponton továbbra is ugyanaz. Ha más nem világít akkor ne ezzel kezdjen az ember, ha már van benne valami pimped cucc, akkor mehet, szerintem király
Esetedben tuti most is jól néz ki a ház, ha még többre vágysz akkor hajrám bár személy szerint első körben tutira jobb hardverbe ölném a pénzt, de ez meg teljesen egyéni preferencia. -
pacni120
tag
válasz
dragonfx #20901 üzenetére
Kitöröltem véletlenül a kommentet szóval cska röviden (DAMN U US LAYOUT!)
Szóval szerintem vagány, kapsz egy komplett ilyen világítós szettet. Ha már ilyenekben gondolkodik az ember, akkor gondolom megvan a legjobb hardver, minden más is világít, szerintem nem olyan sok érte (nem azt mondom, hogy bestbuy és mindenkinek ilyen kéne) , máshol csak drágábban láttam.
Az egyik fotón látszik, hogy van egy 4(?) pines kis csati is a kábelen, gondolom az is megy az alaplapra és akkor tudod vezérelni/szinkronizálni.
szvsz én egy sima led-el küldeném meg a házat, mert ez így csak egy világítós kábel lesz pluszban, a ventik stb nem lesznek vagányabbak tőle. -
pacni120
tag
válasz
razorbenke92 #20890 üzenetére
-
pacni120
tag
válasz
abdulka1 #20878 üzenetére
Kipróbáltam, lőttem pár fotót is, de igazatok volt, sok a hely, de bazinagy egy ilyen hűtő nem fér be. Az 1000% hogy kell a hátlapra egy passzív hűtőborda, de egyelőre félek megbontani a kártyát. Első ránézésre a műanyag backplate pár csavarral van csak rögzítve, kétlem, hogy bármilyen garancia matrica lehet alatta, de nem merem levenni, amíg nem látok valami szétszerelős YT videót róla. Van rá 3 év gari, nem kéne bukni
Ha véletlenül lenne infótok a dologról kérlek osszátok meg velem! -
pacni120
tag
Sziasztok!
Mániám a hűtés-moddolásA melóban megmentettem 2 db ilyen hűtőt.
Speed(R) mester
azt mondta fotó alapján, hogy 775ös socket cucc lehet, fujitsu gépekben voltak ilyenek. Őt már nem akarom zaklatni a hülye kérdéseimmel, hátha nektek van tippetek, hogy hol tudnék infót szerezni.
Nagyon masszív kis cucc, benne van az anyag. Egy csomó alu heatsinket rendeltem már aliexpressről, de "iszonyat áron" mennek, vétek lenne eldobni és nem felhasználni ezeket. A régi 1080Ti karim már eléggé szét lett tuningolva, most szereztem egy 3070-et első körben annak a hűtésére gondoltam, de fogalmam sincs hogyan... Az elképzelés valami ilyesmi lenne:
Sajnos a backplate műanyag, szóval még azon is agyalni kell...Valakinek van ötlete/tapasztalat, hogy mire hogyan lehetne felhasználni a cpu hűtésén kívül?
Elég méretes, a rögzítését ezért nehézkesnek gondolnám. Van 2 oldalú hővezető ragasztószalagom, de azért annak is korlátozott a teherbírása.
A réz pipe-okat úgy olvastam, hogy elég macerás hajlítgatni.
Bármilyen hozzászólásért hálás vagyok, ha tudtok jobb topikot erre, az is szuper, ha van hasonlóan kísérletezgetős kolléga, nyugodtan írhat privátot is!
Köszi, ha elolvastad és elnézést, hogy hosszan írtam
Szép napot! -
pacni120
tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20826 üzenetére
-
pacni120
tag
válasz
pacni120 #20807 üzenetére
Elkezdtem festeni! Eleve kicsit érdesebb a felülete a gépháznak, így végül (lustaságból) nem csiszoltam meg a felületet, csak teljesen zsírtalanítottam alkohollal.
Teljesen jó ez a festék, szépen fed, ami tanulság és korábban olvastam is róla, hogy akármennyire is azt állítják, hogy egy rétegben fed, szerintem érdemes 3-4 körben festeni. Az első oldalt próbáltam egy rétegben teljesen lefújni, de megfolyt a festék, a többi oldalán első körben már éppen csak megszíneztem. Szóval a lényeg:
- tisztít/csiszol
- éppen csak színez
- szárad
- színez
- szárad... -
pacni120
tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20809 üzenetére
Persze, majd dobok róla egy fényképet! Sajna maga a ház nem túl "csajos" szóval a végeredmény is kérdéses, de magáról a festés műveletéről be tudok majd számolni.
-
pacni120
tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20806 üzenetére
Szia!
Pont most vettem dupli color festéket, nekem kifejezetten minőségi hatást kelt (egy csajos gép a cél), ezzel fogok próbálkozni a gépházon.
Én is nagyon gyerekcipőben járok még a témában, de azt mondták a boltban, hogy kis csiszolás után mehet a buli. Műanyag alkatrészekre alapozót írnak, gondolom, hogy a festék oldószere nehogy megmarja a felületet. Ha nagyon melegedősek az alkatrészek, akkor lehet érdemes utána olvasnod a témának, vannak kifejezetten hőálló festékek is.
Az itthon egészen biztosan kapható, igen jó márka, ami eszembe jut az a "montana". Nagy nevű cég, végtelen a termékpalettájuk, elképzelhető, hogy van ennél jobb, de mellé tutira nem lőhetsz vele. Ha lett volna a boltban, ahol voltam én is azt vettem volna
Amúgy itt a topicban ha a rákeresel a festék szóra, elég sok poszt van a témában.Edit: most láttam, hogy a videóban is hőállóval fújja be a fickó.
https://jarmualkatresz.com/Hoallo-festek-650C-ig-feher-400ml-Motip
Ez pl. hőálló, de nekem gagyibb hatást kelt -
pacni120
tag
Sziasztok!
Itt is megpróbálkozom a kérdésemmel
Egy blower gtx 1080Ti-ra keresnék backplate-et mert gyárilag nincsen rajta. Nem vitaindítónak szánom, de én szentül hiszem, hogy amellett, hogy fizikai védelmet is ad a kártyának a backplate, a megfelelő helyre szerelt thermal padok segítségével, esetleg a backplate-re pakolt további felület növelő bordákkal kicsit hűvösebb is lenne a kártya (backplate nélkül nem szívesen pakolnek rá bordakat meg szigetelő-hoatado anyag közbeiktatásával sem). Nem élet-halál kérdése , igazából blower létére soha nem éri el a kártya a 80 fokot, de szeretek kísérletezniEsetleg tudtok ajánlani valami olcsóbb megoldást? A netem 10+ ezer forintos megoldásokat talaltam csak, ha ennyi az ára azt is elfogadom, csak elsőre engem megleptek ezek az árak.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged