Új hozzászólás Aktív témák
-
norci84
tag
válasz
Wind-Storm #14208 üzenetére
Én is,csak hirtelen nem találtam meg!
-
norci84
tag
válasz
Montesantos #14110 üzenetére
Nézd,szerintem megtaláltam a pontos rajzot!Kép
-
norci84
tag
válasz
Montesantos #14108 üzenetére
Na akkor leírom tisztábban!Igen,nekem 2db 6 pines csatira van szükségem a kártyához,egy adott a tápon,egy másikat pedig szerkesztenem kell,mert a kártyához nem kaptam!Egy rossz tápról levágtam a 6 pines apát,de ezt csak molexre tudnám kötni!Na most hogy kössem össze a 6pines vga apát a 2 anya molexxel?Kell hozzá két molex anya,és ezekbe kell belekötnöm a 3 sárga és a 3 fekete kábelt a 6 pines apából!l!
-
norci84
tag
válasz
Montesantos #14106 üzenetére
Eddig oké!3 fekete/3 sárga,de az belemegy a tápba!Nekem egy ilyet kell összehoznom,akkor végülis ennek a mintájára ha összeforrasztom akkor oké lesz!?
-
norci84
tag
válasz
Montesantos #14104 üzenetére
Igen,azt kellene gyártanom házilag!Adott egy 6pines apa csati,meg 2db molex anya 4-4 kábellel!Csak azzal nem vagyok tisztában,hogy mit hova kössek!
-
norci84
tag
Sziasztok!Ma kaptam egy 5850-est,viszont tápcsati ugye 2db 6pines megy bele,a tápomon csak egy darab van!Van egy valag molexem,meg 6 pines csatit is találtam egy tápon a sufniban!Tehát össze kellene hoznom egy adaptert a vga-hoz!A segítségeteket kérném az elkészítéséhez!Nincs már kicsiny városunkban nyitva semmi,ahol vehetnék,kedvem van nekiállni,csak kellene egy pontos kötési útmutató,hogy mit,hová!Kicsit láma vagyok a dologhoz,de valahol el kell kezdeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged