- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
cafat
aktív tag
válasz
ArthurMiller #1218 üzenetére
Domestossal tényleg nincs látható eredmény, tegnap délután óta áztatom de semmi látható fehéredés, pedig nem sajnáltam belőle az anyagot
. Akkor majd ma veszek Cloroxot és megpróbálom azzal. Remélem az hatásosabb lesz.
-
cafat
aktív tag
Hát szétnéztem itthon mi hasznosat találok de nem sok mindent találtam. Az ajánlottak közül egyik sincs itthon.
Ami ilyen fehérítő lötty csak Domestost találtam. De inkább veszek majd cloroxot mert nem akarok kisérletezni, nem akarok most új házat venni.
-
cafat
aktív tag
Előre is bocsi ha nem a megfelelő topicba teszem fel a kérdésem.
Nos a problémám az lenne hogy az idők folyamán a házam eleje kicsit elszineződőtt(sárgás, barnás lett) az eredeti fehér helyett. Az lenne a kérdésem hogy valahogy visszalehetne e nyerni az eredeti színét vagy legalább egy kicsit fehéríteni.Elég hülyén mutat így hogy a többi része fehér az eleje meg más színű. Remélem érthetően fogalmaztam.
-
cafat
aktív tag
válasz
Blue Eagle #1143 üzenetére
Én 12V-ról szeretnék 2db 5mm-es piros ledet működtetni. Írtad hogy 1db-hoz 1 KOhm-os ellenállás kell. A 2höz akkor 500 Ohm-os? Mindegy hogy sorosan vagy párhuzamosan kötöm őket?
-
cafat
aktív tag
Segítségetekre lenne szükségem. Két piros ledet szeretnék működtetni egy molex csati 12V-os ágáról. Ezt hogy lehet megoldani? Milyen ellenállás(ok) kellenek? A ledek milyen tipusúak legyenek? Ha úgy egyszerűbb lenne az sem gond ha 5V-ról menne. Valaki írja le légyszi hogy pontosan mi kell, és hogy kell bekötni a ledeket. Előre is köszönöm.
-
cafat
aktív tag
Az a kérdésem lenne hogy van e olyan led ami 12V-ról megy? A procihűtőhöz kaptam ledeket(2db) amiket a bordába kell rakni és a borda lammellái fajinul szétszórja a fényt, a ledek egy molex csatlakozóra vannak kötve és nincs semmi ellenállás előtte. A ledekkel csak az a bajom hogy kék szinűek és kék neon van a gépembe és így nem látszik, ezért kiszeretném cserélni pirosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged