Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz
jim bcs #13925 üzenetére
Erre az üveges barátod tudja a választ. Az üveget nem nagyon lehet csak úgy fúrni / faragni. Így viszont mindenféle pántot, furatot, stb. az üvegesnek kell elhelyezni rajt. Következtetésképp ehhez minden üvegesnek értenie kell.
Másik meg, én elterveztem, hogy majd így + úgy, erre az üveges azt mondta: majd emígy és kész. Mert úgy nem lehet. Ahhoz túl rideg, vagy vegyél fóliásat tripla áron...
Szerintem a házra fúrj lyukakat. Furass az üvegtáblába is lyukakat. Én még felcsavarozáskor tennék valami gumi tömítést is alá, mert igazán lerögzíteni csak úgy lehet. Ha nincs eléggé meghúzva, akkor berezonál majd, és a pokolba kívánod.
És alaposan csiszoltasd le a szélét, mert szinte mindig maradt kis üvegsorja a xarrá csiszolt széleken, ami jól elvágta a kezemet, mikor csúsztattam a széle mentén a kezemben. -
kiskornel
addikt
(#13919) moha21; (#13920) 04ahgy: köszönöm a gyors válaszokat.
-
kiskornel
addikt
Táppal kapcsolatos kérdés: ha normál SATA3 vagy SATAII-es csatira csatlakoztatok egy vinyót, akkor szabad e a vinyónak külső tápegységgel mennie.
Nem lesz-e földproblémája a két kapcsolóüzemű tápegységnek (vagy nem nyírja-e ki a vinyót)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest